Audio-Tehnica a lansat cele mai curate căşti wireless de pe piaţă

Scris de | 11 noiembrie, 2022
Audio-Tehnica a lansat cele mai curate căşti wireless de pe piaţă

În perioada pandemiei a început să se răspândească un trend care nu e neapărat rău, chit că e rezervat mai mult germofobilor: căştile cu mecanisme de auto sterilizare, curăţare. LG a aderat la asta prin căştile True Tone, iar acum o face şi Audio-Tehnica cu o nouă pereche de căşti wireless.

Au trecut doar 2 ani de când compania a lansat primele căşti True Wireless cu ANC. Acum a sosit modelul ATH-TWX9, care vine la un preţ de 318 dolari şi vrea să se dueleze cu Bose QuietComfort EarBuds II şi Sony WF-1000XM4. În cazul produsului Audio-Technica avem parte de anulare activă a zgomotului în 5 trepte. Mai mult de atât, vin cu sterilizare cu ultraviolete integrată în tocul în care sunt stocate şi încărcate căştile. Sunt incluse şi mici oglinzi pentru a distribui lumina UV în mod egal.

De fiecare dată când pui buds-urile în cutie începe un ciclu de sterilizare de 70 de secunde, care vă scapă de bacterii şi viruşi. Audio-Technica ATH-TWX9 sosesc într-o singură variantă de culoare, Japanese Black, cu accente „bronz”. Au drivere dinamice de 5.8 mm şi fiecare cască reproduce sunete cu frecvenţe între 10 şi 40.000 Hz. Autonomia este de 6 ore per cască, iar cutia de transport, adică tocul adăugă încă 18.5 ore la autonomie.

Încărcarea se face în 2.5 ore pentru un bud şi 5 ore pentru cutie (via wireless), sau 3.5 ore via USB-C. Există şi certificare IPX4 aici, dar şi microfoane cu beamforming, plus pairing multi device via Bluetooth 5.2, Qualcomm aptX Adaptive Audio şi Sony 360 Reality Audio. Există şi o aplicaţie companion pentru tuning şi nu mai puţin de 12 dopuri pentru căşti, în cutia lor.

Etichete: , , ,

Sursa: Android Police