Twitter Blue se relansează, cu preţ mai mare pe iPhone

Scris de | 13 decembrie, 2022
Twitter Blue se relansează, cu preţ mai mare pe iPhone

Twitter a fost o bună perioadă de timp definit de concizia mesajelor şi limitarea la 140 de caractere, amintind de perioada când SMS-urile erau la modă. Cu 5 ani în urmă a trecut la 280 de caractere, iar acum la 4000 se pare. Iar Twitter Blue are preţ nou pe iPhone.

Această strategie face parte din marea relansare a lui Twitter Blue, care va include câteva variante de bife oficiale. Cea albastră costă 8 dolari pe lună sau 11 dolari pentru posesorii de iPhone. Aparent conturile vor fi verificate manual pentru a nu mai există spam sau falsuri. Apoi există conturile cu bifa aurie, pentru companii şi business-uri şi cele gri pentru organizaţii guvernamentale şi oficiali.

Cine are Twitter Blue primeşte acces mai devreme la funcţii noi, poate accesa video-rui cu rezoluţie până la 1080p spre exemplu. Un alt beneficiu indisponibil celor care nu plătesc este posibilitateaa de a edita tweet-uri. Elon Musk vrea să elimine thread-urile interminabile de pe Twitter, de aceea a venit cu ideea celor 4000 de caractere.

E un salt enorm, care face Twitter cu adevărat o platformă de microblogging. Îl duce mai aproape de Tumblr şi de WordPress chiar. Apropo, dacă vă întrebaţi de ce posesorii de iPhone plătesc 11 dolari în loc de 8 pe Twitter Blue, are de-a face cu taxa de 30% aplicată de Apple aplicaţiilor din App Store, sau mai bine zis dezvoltatorilor lor.

Etichete: , , ,

Sursa: GSMArena