HyperX lansează controllerul Xbox Clutch Gladiate cu fir

Scris de | 28 martie, 2023
HyperX lansează controllerul Xbox Clutch Gladiate cu fir

HyperX şi-a extins gama de periferice pentru consolele Xbox odată cu lansarea noului controller HyperX Clutch Gladiate cu fir. Acesta e gândit pentru cei care petrec mult timp jucându-se pe Xbox şi oferă confort şi control sporit.

Divizia de accesorii a celor de la HP oferă un controller cu dual trigger locks și butoane pe spate reconfigurabile care oferă o experiență de gaming customizabilă. De asemenea, cele două trigger locks permit utilizatorilor să schimbe, în funcție de preferință, o apăsare scurtă sau lungă a butoanelor. Controller-ul oferă două butoane reconfigurabile care pot fi setate fără software adițional.

Acest dispozitv este echipat și cu două motoare pentru feedback pe bază de vibrații care îmbunătățesc experiența de gaming imersiv. Ele oferă indicii intuitive bazate pe feedback haptic, precum și mânere texturate și un jack stereo de 3.5 mm pentru conectare ușoară a căștilor cu fir. Controller-ul Clutch Gladiate este licențiat official pentru Xbox și compatibil în întregime cu Xbox One, Xbox Series X|S și PC, asigurând utilizare fluidă pe toate platformele.

Disponibilitate

Controller-ul HyperX Clutch Gladidate cu fir pentru Xbox va fi disponibil în România la prețul de 199 RON prin rețeaua de etaileri și retaileri HyperX .

Etichete: , , , ,