Logitech lansează G PRO X 2 LIGHTSPEED, cele mai noi căști de esports

Scris de | 24 mai, 2023
Logitech lansează G PRO X 2 LIGHTSPEED, cele mai noi căști de esports

Logitech a anunțat căștile wireless de ultimă generație pentru esports, Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED. Proiectate și testate împreună cu profesioniștii de top din eSports, PRO X 2 dispun de driverele audio PRO-G GRAPHENE.

„Filosofia de bază a seriei Logitech G PRO constă în crearea unui echipament care să răspundă nevoilor exigente ale profesioniștilor din eSports și ale pasionaților de gaming”, a declarat Chris Pate, Principal Product Manager, Logitech G PRO Series. „Cu PRO X 2, am atins un nivel revoluționar de performanță prin reproiectarea driverelor noastre PRO-G cu tehnologia audio Graphene. Prin utilizarea grafenului, putem crea drivere audio rezistente pentru utilizarea îndelungată, și în același timp păstrând proporțiile reduse pentru confort sporit. Acest lucru facilitează sunetul de înaltă fidelitate, nivelul de distorsiune fiind extrem de scăzut, oferind utilizatorilor performanța de care au nevoie pentru a obține cât mai multe victorii.”

În lumea eSports, claritatea sunetului și comunicarea eficientă sunt factori care influențează victoria. Capacitatea de a putea auzi mișcarea adversarului și de a comunica eficient cu echipa face diferența. Noul driver audio PRO-G integrează o diafragmă din grafen de 50 mm și tehnologia brevetată de suspensie periferică activă, pentru a oferi experiențe audio la cele mai înalte standarde. Noul driver oferă îmbunătățiri în ceea ce privește fidelitatea reproducerii sunetelor, precizia semnalului și reducerea distorsiunii. Pe măsură ce obiectele se mișcă în raport cu jucătorul, driverul îmbunătățit permite identificarea mai rapidă și localizarea precisă a semnalelor audio.

În plus, alături de noul driver audio PRO-G Graphene, Logitech PRO X 2 oferă îmbunătățiri majore în comparație cu actuala generație de căști PRO X wireless:

  • Conectivitate îmbunătățită – Prin tehnologiile wireless LIGHTSPEED, Bluetooth, dar și prin intermediului cablului auxiliar de 3,5mm. Tehnologia LIGHTSPEED oferă conexiune wireless la standarde înalte, arie de acoperire de 30 metri și o autonomie a căștilor de până la 50 de ore de utilizare cu un singur ciclu de încărcare.
  • Designul PRO premiat – Proiectate pentru jucătorii profesioniști din eSports și în colaborare cu aceștia, căștile PRO X 2 dispun de un cadru din aluminiu și oțel pentru a oferi rezistență chiar și în timpul celor mai solicitante sesiuni de gaming. Confortul este asigurat de balamalele rotative a driverelor audio și a pernelor interschimbabile pentru urechi, disponibile în varianta din piele artificială și catifea.
  • Comunicare eficientă – Microfonul cardioid de 6 mm, conceput sub forma unui braț detașabil, dispune de filtre software Blue VO!CE prin intermediul aplicației G HUB pentru a te face auzit în orice moment.
  • Sunet surround DTS Headphone:X 2.0 – Sunetul surround de înaltă calitate te va ajuta să auzi fiecare mișcare a adversarilor pentru a fi în orice moment cu un pas înaintea lor.

Seria Logitech G PRO este dezvoltată în cadrul unui program unic „Design by Collaboration”, care reunește mulți dintre cei mai buni gameri și echipe de eSports din lume pentru a dezvolta noi dispozitive dedicate gaming-ului, care depășesc limitele inovației și performanței. Poți citi părerea noastră despre noile căști Logitech chiar aici.

Etichete: , , , , , ,