Consolele PlayStation 5, la reducere în luna iulie

Scris de | 3 iulie, 2023
Consolele PlayStation 5, la reducere în luna iulie

În perioada 1 – 15 iulie, consola PlayStation 5 standalone poate fi achiziționată la prețuri speciale din magazinele partenerilor oficiali participanți la promoție.

2023 este un an în care pasionații de jocuri video pot experimenta multe titluri spectaculoase pe consola PlayStation 5, precum Hogwarts Legacy și Final Fantasy XVI, dar și aventuri în realitate virtuală precum Horizon Call of the Mountain și Resident Evil Village pe PlayStation VR2, noua cască de realitate virtuală de la PlayStation. 

De asemenea, comunitatea PS5 se poate bucura și de serviciul de abonament PlayStation Plus, ce oferă beneficii precum cataloagele de jocuri și jocuri clasice, cu sute de jocuri din care utilizatorii își pot alege titlurile favorite. Consolele PlayStation 5 standalone vor fi disponibile la prețuri speciale în magazinele retailerilor participanți până pe 15 iulie 2023.

Dacă ești nedumerit cu privire la capacitățile consolei, poți citi review-ul nostru pentru PlayStation 5 aici. De asemenea, pentru câteva idei de jocuri disponibile pentru sistemul celor de la Sony, poți citi review-urile noastre pentru FIFA 23, Gran Turismo 7, WWE 2K23, Hogwarts Legacy, sau Returnal.

Etichete: , , , , , ,