realme GT Neo 6 fotografiat pentru prima dată; Vine cu procesor Snapdragon 8 Gen 2

Scris de | 4 iulie, 2023
realme GT Neo 6 fotografiat pentru prima dată; Vine cu procesor Snapdragon 8 Gen 2

realme se pregăteşte deja să anunţe „the next big thing” şi se pare că e vorba despre telefonul realme GT Neo6, succesorul lui Neo5, care a debutat la început de an. @OnLeaks este sursa acestei scăpări, care se manifestă sub formă de randari.

Randările dezvăluie un telefon cu spate transparent, după modelul predecesorului, dar nu se duce chiar în direcţia lui Nothing Phone (1) totuşi. Avem parte şi de un decupaj iluminat de LED-uri în jurul logo-ului Snapdragon, afişând branduri ca Snapdragon 8 Gen 2 şi SUPERVOOC. Snapdragon 8 Gen este procesorul numărul 1 de pe telefoanele flagship Android în 2023.

Modulul foto e foarte discret integrat cu zona procesorului şi cu spatele telefonului. E ceva de OPPO aici şi ceva de Pixel 6 şi Pixel 7. Pe lângă randări, aflăm că GT Neo 6 va include un ecran 1.5K OLED de 144 Hz ca şi predecesorul, plus o cameră de 50 MP cu stabilizare optică, până la 16 GB RAM şi 256 GB stocare, dar şi o baterie mare, care se încarcă la 100W.

GT Neo6 va primi o lansare până la final de vară. Probabil va avea şi o răcire avansată, de vreme ce are alură de telefon de gaming.

Etichete: , , , ,

Sursa: fonearena