Razer lansează o colecție de periferice în colaborare cu PUBG: Battlegrounds

Scris de | 12 iulie, 2023
Razer lansează o colecție de periferice în colaborare cu PUBG: Battlegrounds

Razer, în colaborare cu KRAFTON, Inc., un colectiv de studiouri independente de jocuri și publisher-ul popularului PUBG: BATTLEGROUNDS, a anunțat o nouă colecție de periferice inspirate de jocul battle royale.

Noua colecție include produse preferate de fani: mouse-ul fără fir conceput pentru esports, Razer Viper V2 Pro, tastatura de gaming cu switch-uri optice, Razer Huntsman V2 și căștile multi-platform fără fir, Razer Barracuda X. Fiecare dintre aceste periferice se bucură de un design special, inspirat de joc, ce utilizează culori și elemente vizuale specifice jocului.

Colecția include:

  • Razer Viper V2 ProPUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Mouse-ul vine la pachet cu o pălărie Razer exclusivă, activabilă în joc, ce va atrage toate privirile de pe câmpul de luptă.
  • Razer Huntsman V2PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Echipat cu Razer Optical Switches pentru o acționare rapidă. Tastatura vine la pachet cu un cod care activează o jachetă Razer în joc, în culoarea verde tipică brand-ului.
  • Razer Barracuda XPUBG: BATTLEGROUNDS Edition: Căștile vin la pachet cu o pereche de pantofi și una de pantaloni Razer, ce pot fi folosite în joc pentru a te diferenția de ceilalți jucători.

Prețuri și disponibilitate

Razer Viper V2 Pro – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 219,99 Euro

Razer Huntsman V2 – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 289,99 Euro

Razer Barracuda X – PUBG: BATTLEGROUNDS Edition: 169,99 Euro

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , , , , , ,