Need for Speed Most Wanted primeşte un remake; Când se lansează?

Scris de | 14 iulie, 2023
Need for Speed Most Wanted primeşte un remake; Când se lansează?

În vreme ce EA pregăteşte marele rebranding pentru FIFA, lucrează de zor şi la viitorul joc NFS. E de fapt un titlu mai familiar decât credeţi şi e vorba despre mega hitul Most Wanted. Nu cel din 2012, ci cel din 2005, care primeşte un remake.

NFS Most Wanted a făcut furori la început de ani 2000 şi e considerat unul dintre cele mai bune jocuri de curse din istorie. A fost apreciat pentru coloana sonoră, grafică şi gaşca Blacklist. Ei bine acum ne vom pregăti pentru un remake, care va sosi în anul 2024. A fost confirmat de către Simone Bailly, cea careo juca pe poliţista din titlul original.

Postarea sa de pe Twitter a fost între timp ştearsă. Face aluzie şi la Deam McKenzie, actorul care îl juca pe Cross, care revine şi el. Vom avea deci o poveste serioasă, pe lângă un upgrade grafic pe cinste. Criterion Games s-ar ocupa de proiect, tot ei realizând şi NFS Most Wanted-ul din 2012, care nu a ieşit chiar ideal.

Originalul Most Wanted a fost dezvoltat de EA Canada şi EA Black Box şi lansat în 2005 pe PS2, pe primul Xbox, pe GameCube, Nintendo DS şi GameBoy Advance, dar şi pe PC şi Xbox 360. El era succesor pentru NFS Underground 2 şi punea jucătorii în lumea vurselor ilegale şi contra grupului Blacklist.

Etichete: , , , ,

Sursa: Glitched