Cum arată realme GT5 înainte de lansare (Fotografie hands on)

Scris de | 30 iulie, 2023
Cum arată realme GT5 înainte de lansare (Fotografie hands on)

realme GT Neo 5 240W a fost prezentat la MWC 2023, iar acum e momentul să vedem şi versiunea sa flagship. E vorba despre realme GT5, care apare sub formă de fotografii hands on.

Sunt aşa numitele „spyshots”, care dezvăluie doar zona frontală a telefonului, cu husa aplicată. Pozele vin de la zvonacul profesionist Digital Chat Station, care a mai avut scăpări de genul şi în trecut. Brandul a confirmat lansarea telefonului în august, din ce am înţeles chiar pe 2 august 2023. Va avea un ecran OLED de 6.67 inch, cu rezoluţie 1.5K.

Are şi refresh rate de 144 Hz şi va sosi cu un orificiu decupat central în zona de sus pentru camera selfie. Ar trebui să vină cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, alături de 24 GB RAM. Sursa afirmă şi că terminalul va fi disponibil în variante cu încărcare de 150W sau 240W. Prima are baterie de 4600 mAh şi a doua de 5000 mAh.

Se zvoneşte că numele realme GT5 se va aplica în China, iar în afara Chinei produsul se va numi Realme GT Neo 6. Aparent mai interesant va fi modelul Realme GT Neo 6 Pro, care va veni cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen şi pentru prima dată pentru realme cu un telefon cu camera telephoto periscop.

Etichete: , , , ,

Sursa: gsmarena