Lenovo Legion Go este o consolă portabilă de gaming, care tocmai a apărut în primele imagini

Scris de | 18 august, 2023
Lenovo Legion Go este o consolă portabilă de gaming, care tocmai a apărut în primele imagini

Lenovo nu se mulţumeşte doar cu tablete de gaming şi dacă a eliminat telefoanele Legion din portofoliu, ei bine e gata să le înlocuiască cu altceva. E vorba despre o consolă portabilă în stil Nintendo Switch şi ASUS ROG Ally, cunoscută drept Lenovo Legion Go. Ea apare în primele imagini astăzi.

Designul aduce cu al rivalilor, cel mai mult cu Nintendo Switch, poate şi puţin cu Valve Steam Deck. Include „joy con-uri” amovibile, layout de butoane în stil ROG Ally şi adoptă un ecran de 8 inch, dar şi un trackpad a la Steam Deck. Legion Go va rula Windows 11, dorindu-se a fi un înlocuitor de PC de gaming. Va folosi noile procesoare AMD Phoenix, pentru o experienţă de gaming mai robustă.

Ne dăm seama cât de puternic e dispozitivul, atunci când vedem „gurile de aerisire de pe spate”, dar şi acel suport/stand, unde se poate include un extra controller. Avem parte şi de clasicele butoane shoulder şi butoane laterale trigger. Ce ed rept sunt surprins să le văd pe cele laterale, care par cam obverkill şi puse prea mult în calea degetelor.

Există şi o mică rotiţă pe joy-con-ul drept. La bord avem şi două porturi USB-C, un buton Power, jack audio, slot microSD. Încă nu avem specificaţii interne, procesor, RAM stocare şi nici dată de lansare. De preţ nici gând, dar nu cred că scade sub 700 euro.

Sursa foto

Etichete: , , ,

Sursa: fonearena