EA anunță coloana sonoră pentru noul EA SPORTS FC 24

Scris de | 21 septembrie, 2023
EA anunță coloana sonoră pentru noul EA SPORTS FC 24

Indiferent de părerea pe care o au despre joc, majoritatea jucătorilor de FIFA (acum EA FC) se pot pune de-acord asupra unui lucru: soundtrack-ul este mai mereu excelent. Și iată că am ajuns și în la momentul în care EA a dezvăluit coloana sonoră oficială a EA SPORTS FC 24. Aceasta prezintă melodiile multor artiști globali, atât deja îndrăgiți de public, cât și aflați în plină ascensiune, care îi vor inspira pe jucători pe durata EA SPORTS FC 24.

Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, cu un mix de genuri fără precedent, lista cuprinzătoare de piese include o varietate de artiști de succes, de la Major Lazer la The Blessed Madonna și The Rolling Stones. Printre alte nume bine-cunoscute se numără Stormzy, multiplu câștigător al premiilor BET, MOBO, MTV Europe și Q Award, megastarul premiat multiplu cu platină Jack Harlow, Baby Keem, câștigător al premiului Grammy, alături de Kendrick Lamar, de 17 ori câștigător al premiului Grammy, și de Karol G. De asemenea, coloana sonoră îi aduce împreună pe rapperul multi-Diamond Ninho ft. Central Cee, câștigător a 2 premii Ivor Novello, precum și artiști nou-lansați, printre care senzația pop indiană King, trupa indie rock The Last Dinner Party,  Obongjayar și rapperul momentului KayCyy plus piese nelansate încă ale producătorului Barry Can’t Swim ft. Surya Sen, Michaël Brun și mulți alții. 

„EA SPORTS FC 24 aduce o coloană sonoră care are la bază inovația și autenticitatea ca niciodată până acum”, spune Steve Schnur, Worldwide Executive și President of Music pentru Electronic Arts. „Am curatoriat o experiență pentru jucători care celebrează diversitatea și descoperirea prin intermediul unor melodii și artiști noi care sfidează genurile, elimină barierele, creează cultura fotbalului și alimentează pasiunea pentru joc. Este următorul capitol al jocului de renume mondial, cel mai sincronizat la muzică de până acum.”

Coloana sonoră completă a jocului EA SPORTS FC 24 este acum disponibilă pe Spotify și pe alte platforme de streaming. O poți asculta pe Spotify aici. EA SPORTS FC 24 va fi disponibil începând cu data de 29 septembrie 2023, cu acces anticipat prin intermediul Ultimate Edition, de pe 22 septembrie 2023. Precomenzile pentru joc sunt disponibile, iar acesta se va lansa pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC și Nintendo Switch.

connect sambata la prima tv ora 11

Etichete: , , , , , , ,