Razer lansează o colecție cu Dolce&Gabbana

Scris de | 25 septembrie, 2023
Razer lansează o colecție cu Dolce&Gabbana

Adusă în prim plan de Min-Liang Tan, CEO și Co-Fondator Razer, noua colecție Razer x Dolce&Gabbana combină moda de lux cu tehnologia de gaming, aceasta incluzând articole vestimentare, periferice de gaming și primul scaun Razer Chroma RGB din portofoliul companiei.

Colecția Dolce&Gabbana | Razer prezintă o gamă atent selecționată de articole vestimentare, care includ piese statement, dar si obiecte esențiale și versatile. Domenico Dolce și Stefano Gabbana au creat o colecție specială unisex, extrem de ușor recognoscibilă, alcătuită din tricouri supradimensionate, pantaloni cargo și hanorace nonconformiste ce combină culorile reprezentative ale Razer și Dolce&Gabbana. Piesele sunt personalizate cu logourile ambelor branduri și fragmente de coduri de programare.

Căștile Dolce&Gabbana | Razer Barracuda impresionează prin silueta lor elegantă, împodobită cu emblematicul logo Razer Triple-Headed Snake și monograma Dolce&Gabbana, purtând un finisaj placat cu aur de 24K și completat de un detaliu inedit – imprimeul zebră pe cupe. Datorită difuzoarelor TriForce Titanium de 50mm și a tehnologiei audio THX de la Razer, aceste căști oferă un sunet detaliat și puternic. Bentița FlowKnit Memory Foam și cupele capitonate garantează un grad ridicat de confort pe termen lung, transformând sesiunile extinse de gaming într-o adevărată plăcere.

Scaunul de gaming Dolce&Gabbana | Razer Enki Pro prezintă o integrare a elementelor grafice Triple-Headed Snake și Dolce&Gabbana într-o monogramă, împreună cu sigla Dolce&Gabbana placată cu aur de 24K. Este echipat cu un spătar arcuit în zona umerilor, extins la 110 grade, o bază de șezut ultra-lată de 21 de inch, o funcție de înclinare la 152 de grade, un suport lombar încorporat și tapițerie luxoasă din piele Alcantara pentru spătar și baza scaunului.

Colecția Dolce&Gabbana | Razer în ediție limitată va fi disponibilă în perioada sărbătorilor de iarnă din 2023, cu doar 1.337 de unități disponibile la nivel global pentru produsele hardware.

Etichete: , , , , ,