Cele mai realiste imagini 3D cu Galaxy S24 Ultra de până acum!

Scris de | 2 noiembrie, 2023
Cele mai realiste imagini 3D cu Galaxy S24 Ultra de până acum!

Pentru că ne apropiem de lansarea seriei Galaxy S24, în ultimele câteva săptămâni au tot apărut informații și imagini care descriu următoarele telefoane de top de la Samsung. Cele mai noi imagini au fost publicate de Technizo Concept și dezvăluie design-ul posibil al modelului Galaxy S24 Ultra, în toată splendoarea sa, în imagini 3D realiste bazate pe planurile care au fost scăpate pe internet în urmă cu doar câteva săptămâni. Se pare că Samsung va merge într-o direcție de design nouă, fără prea multe linii curbate.

Noul flagship Samsung va avea un design mult mai „plat” decât generațiile anterioare

Galaxy S24 Ultra ar putea fi primul flagship Samsung după mulți ani care va fi livrat cu un ecran complet plat. Design-ul plat pare însă că va fi aplicat pe toate părțile, inclusiv pe laterale. Aspectul general al telefonului va fi similar, fiind clar o evoluție a ultimelor două generații, S22 și S23 Ultra, dar acum cu puțină „aromă” de iPhone, care a adoptat marginile drepte încă de la iPhone 12.

La fel ca în cazul noilor modele iPhone 15 Pro, imaginile sugerează că și Samsung va adopta titanul pentru construcția ramei exterioare, iar marginile metalice vor fi ușor curbate la îmbinarea cu panelurile plate din stilcă de pe ecran și spatele dispozitivului. În partea de sus și de jos, telefonul va fi complet plat, sugerând că ar putea chiar să stea drept fără un suport adițional. Un S-Pen, un port USB și slot-ul pentru cartele SIM sunt singurele elemente din partea de jos a telefonului.

Camerele foto par să fie amplasate exact la fel ca pe ultimele două generații de telefoane din gama Ultra, însă zvonurile spun că vom avea parte de un zoom optic de maximum 5x, nu 10x așa cum am primit anterior. Totuși, rezultatele chiar și la 10x ar putea fi mai bune decât până acum, întrucât Samsung ar urma să integreze un senzor de rezoluție mai mare, care poate face crop pentru zoom hibrid avansat.

Fiind vorba despre fotografii „neoficiale”, putem presupune că versiunea finală va fi diferită din anumite puncte de vedere, însă deja mai multe surse sugerează că acesta va fi cel mai „plat” Samsung de până acum. Astfel, sunt destul de mici șansele ca noul S24 Ultra să fie lansat cu un ecran curbat. Fanii Samsung vor trebui să se obișnuiască probabil cu noul design mai „dreptunghiular”.

Etichete: , ,