Blizzard anunță primul expansion pentru Diablo IV: Vessel of Hatred (trailer)

Scris de | 6 noiembrie, 2023
Blizzard anunță primul expansion pentru Diablo IV: Vessel of Hatred (trailer)

Diablo IV abia este pe piață de câteva luni, iar deja a primit două sezoane noi, care adaugă conținut nou sub formă de quest-uri, echipament și abilități noi, dar anul viitor se va pregăti deja pentru primul expansion. Blizzard a anunțat la BlizzCon 2023 Vessel of Hatred, primul expansion pentru Diablo IV, care va adăuga mult mia mult conținut nou și va continua povestea din jocul de bază original.

Când se lansează Diablo IV: Vessel of Hatred

La fel cum jocul de bază a întors fanii seriei prin multe locații din jocuri precedente, și Vessel of Hatred va reintroduce în noul joc jungla Nahantu, locul unde avea acțiunea din actul al treilea din Diablo II. Cei care au jucat atât Diablo II, cât și Diablo IV recunosc din titlu că noua amenințare asupra Sanctuary vine de la unul dintre originalii „Prime Evils”, Mephisto, fratele lui Diablo care poartă titlul de „The Lord of Hatred”.

Blizzard a promis că Vessel of Hatred va introduce o nouă clasă de personaje jucabile, „noi moduri de joc” și noi inamici de învins. Desigur, acest anunț nu vine cu foarte multe detalii despre expansion. Până spre finalul anului 2024, când noul expansion ar trebui să fie lansat pe piață, Diablo IV va mai primi noi sezoane și evenimente in-game la fiecare câteva luni. Primul eveniment „sezonier” se va numi Midwinter Blight, începe pe 12 decembrie.

Detalii complete despre Diablo IV: Vessel of Hatred au fost promise în vara anului următor, probabil în perioada tradițională pentru anunțuri din industria de gaming. Întrucât E3-ul, așa cum îl știam a cam dispărut, în 2023 fiind anulat complet ceea ce cândva era cel mai mare eveniment de gaming din lume, probabil că veștile pentru Diablo vor fi anunțate fie la Summer Games Fest, un soi de E3 online, organizat de Geoff Keighley, cel responsabil și pentur The Game Awards, fie într-un stream independent de la Microsoft, noul proprietar al Activision Blizzard.

Etichete: , , , , , , ,

Sursa: Engadget