La ce căști true wireless ar trebui să fii atent de Black Friday

Scris de | 9 noiembrie, 2023
La ce căști true wireless ar trebui să fii atent de Black Friday

Căștile nu sunt cel mai căutat tip de device la promoțiile de Black Friday, asta deși mai mereu am impresia că am un apropiat care spune că are nevoie de o pereche true wireless. Ei bine, campania de BF reprezintă o ocazie foarte bună pentru a-ți găsi o pereche nouă de căști pentru alergat, pentru ruta zilnică până la birou sau pentru a părea o persoană importantă în timp ce îți iei cafeaua la suprapreț de dimineață. Oricare ar fi motivele, am selectat aici câteva perechi de căști true wireless pe care ar trebui să stai cu ochii la Black Friday, din varii motive: sunetul, autonomia, noise cancelling-ul, etc.

Sony WF-1000XM5 (și XM4)

Ce șoc, îți spun să stai cu ochii pe căștile de top de la Sony. Lăsând gluma la o parte însă, ținând cont de faptul că au fost lansate relativ recent, în această vară, m-aș mira ca Sony WF-1000XM5 să ajungă la o reducere substanțială pe undeva de Black Friday, însă chiar și așa, o scădere de câteva sute de lei le-ar putea face extrem de atractive. Adevăratul deal ar putea fi însă la variante precedentă, XM4, care nu diferă foarte multe de XM5-uri și care se vor putea găsi, dacă ofertele sunt reale și normale, la sub 1000 de lei.

Huawei FreeBuds

Aici nu mă refer neapărat la un anume model de căști, pentru că mai toată gama FreeBuds de la Huawei oferă rezultate excelente pentru prețurile la care sunt disponibile. Huawei FreeBuds Pro 3 sunt cele mai recente și sunt dedicate celor care vor un sunet de top și un noise cancelling la nivel înalt (citești review complet pentru ele aici), și sunt disponibile la un preț de 999 de lei. Posibil să scadă cu vreo 100-200 de lei în ziua de BF, însă cum în review le numeam un best buy la prețul lor standard, orice reducere ar fi binevenită.

Apoi mai sunt și Huawei FreeBuds 5 sau FreeBuds 5i, disponibile momentan la 599, respectiv 379 de lei. Ambele arată bine, sunt destul de confortabile și oferă un sunet corect, cu noise cancelling inclus. O reducere de 25% pentru oricare dintre acestea le transformă în deal-uri foarte bune pentru ziua de Black Friday.

Oppo Enco X2

Știu, nu sunt noi, nu sunt de la un brand de căști, și probabil că nu ai auzit de ele. Cu toate astea, mărturisesc că Oppo Enco X2 mi se pare în continuare unele dintre cele mai bune căști true wireless de pe piață, cu un design excelent, fit foarte confortabil, sunet super bun pentru prețul de 799 de lei pe care îl cer, iar cu o reducere de 25-30% reprezintă o alegere cu care nu vei da greș.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung a fost mai reținută în sfera căștilor în acest an, însă tot are un model foarte bun care va fi disponibil la reducerile de Black Friday. Mă refer la Galaxy Buds2 Pro, care costă sub 700 de lei în varianta violet. Sunt deja lansate de ceva timp, deci ne putem aștepta la o scădere măricică, care să aducă căștile pe la un preț de 500 de lei. Sunt mici, confortabile și le poți folosi liniștit și la alergat.

AirPods Pro (2nd Gen)

Cum să faci un astfel de material fără să incluzi căștile pe care le vor căuta probabil cei mai mulți oameni în ziua de Black Friday? AirPods-urile vor fi cu siguranță la mare căutare, fie că vorbim de versiunile ceva mai ieftine și mai vechi, precum AirPods 2 fie că ne referim la variantele de top, precum AirPods Pro-urile de a doua generație, care sunt disponibile și într-o variantă cu carcasă MagSafe. Prețul așteptat? Basically, orice reducere care le aduce sub 1000 de lei le-ar face ceva mai atractive pentru potențialii cumpărători.

Etichete: , , , , , , , ,