Black Friday la eMAG: recomandări din lista produselor cu cele mai mari reduceri. Televizoare, telefoane, PS5, espressor

Scris de | 9 noiembrie, 2023
Black Friday la eMAG: recomandări din lista produselor cu cele mai mari reduceri. Televizoare, telefoane, PS5, espressor

eMAG a publicat pe landing page-ul dedicat campaniei de reduceri de Black Friday primele produse care vor beneficia de reduceri foarte mari. Acestea par să fie din categoria produselor mai accesibile, reducerile făcându-le și mai ieftine, și mai ușor de justificat dacă alegi să le cumperi impulsiv. Totuși, chiar dacă acestea sunt cele mai mici prețuri din an pentru aceste produse, acestea nu sunt obligatoriu și produse pe care ar putea merita să le cumperi.

Care sunt primele produse cu prețuri speciale dezvăluite de Black Friday de eMAG

eMAG a pus în listă la momentul redactării acestui articol nu mai puțin de 12 produse „vedetă”, urmând ca alte trei să fie dezvăluite în viitorul apropiat, cel mai probabil, mâine, 8 noiembrie.

Avem parte de produse din toate categoriile cele mai populare în cumpărături de Black Friday, de la produse electronice, la scule, haine și produse de îngrijire personală. Lipsesc ofertele la electrocasnice, însă probabil că vom vedea între produsele „ascunse” măcar un frigider sau o mașină de spălat.

Iată ofertele:

Televizor Samsung – 1.999 lei (redus de la 2.499 lei)

Oferta nu listează un anume model, dar căutând în oferta eMAG, cel mai probabil, este vorba despre modelul Samsung LED 65AU7092, listat în prezent la 2.499 lei (la o reducere de la 3.689 lei). eMAG spune că reducerile de Black Friday vor reprezenta pentru multe produse cel mai mic preț din ultimele 365 de zile. Pentru un televizor cu diagonală de 65” (163 cm), este o ofertă bună, însă acest televizor este din gama „entry” de la Samsung, deci nu va fi un televizor foarte bun pentru consum de conținut la calitate înaltă, precum HDR, sau gaming în 4K pe console de jocuri. Pentru televiziune clasică, cu siguranță își va face treaba cu brio.

Laptop Lenovo V15 – 999 lei (redus de la 1.399 lei)

Acest laptop Lenovo V15, este listat în oferta eMAG într-o configurație cu procesor AMD Ryzen 3 5425U, ecran de 15.6” Full HD, 8 GB RAM și 256 GB stocare, și vine fără sistem de operare preinstalat. La prețul de 999 lei este o ofertă bună, însă pentru a putea fi folosit pentru mai mult decât browsing și editare text, va avea nevoie de măcar încă 8 GB RAM și stocare mai înaltă. Ecranul este însă unul de tip TN, deci fără unghiuri de vizualizare foarte bune și fără culori prea bine redate. Din fericire, laptop-ul poate fi upgradat acasă cu RAM și SSD pe format M.2. Din păcate, există un singur slot pentru fiecare, deci nu pot fi adăugate componente pe lângă acestea, ci trebuie înlocuite cele originale. Este o ofertă decentă, însă doar pentru cineva care nu își permite un laptop puțin mai scump.

Samsung Galaxy S21 FE – 1.899 lei (redus de la 2.599 lei)

La momentul lansării, Galaxy S21 FE era un telefon cam scump pentru ceea ce oferea, mai ales când S21 „non-FE” era deja redus la un preț mai mic. Acum, după mai bine de un an și jumătate de la lansare, această ofertă este decentă, mai ales când luăm în considerare suportul software al telefoanelor Samsung. La acest preț există și alte telefoane cu capabilități similare sau apropiate, deci ar fi bine să consultați bine oferta de telefoane de Black Friday înainte să cumpărați acest model.

Epilator IPS Braun Silk-expert PRO 5 – 799 lei (redus de la 1.939 lei)

Acest epilator de la Braun are o reducere mare, în ton cu ceea ce ne-am aștepta de la o reducere de Black Friday „adevărată”. 58% reducere din prețul original va fi cu siguranță o ofertă de care mulți dintre cei care își doreau un astfel de produs vor dori să profite. Probabil să existe un stoc foarte mic, așa că ar trebui să puneți acest produs în coș de pe acum.

Bormașină Bosch – 199 lei (redus de la 399 lei)

Această ofertă de Black Friday revine și în 2023. Această bormașină Bosch EasyDrill a fost disponibilă la același preț și anul trecut. Oferta este bună, dar aveți grijă că este livrată fără burghie sau biți în plus. Vor trebui cumpărate separat. Vine cu o baterie și încărcător.

Pachet 3 becuri LED RGB Philips Hue – 449 lei (redus de la 999 lei)

Becurile Philips Hue sunt unele dintre cele mai dorite produse de Black Friday. În cazul de față, pachetul cu 3 becuri, telecomandă și Hub este la un preț foarte bun, dar este un „starter pack”, pentru cei care nu au deja un sistem Hue în casă. Este posibil ca becurile individuale să fie mai avantajoase. Totuși, o reducere de 55% din prețul normal este foarte bună și cu siguranță se vor da repede.

Detergent capsule Finish – 69 lei (redus de la 123 lei)

Capsulele pentru mașina de spălat vase Finish sunt la reducere de 43%, o ofertă bună pentru ceea ce pare că este un pachet de peste 100 de spălări. În funcție de cât de des folosiți mașina de spălat vase, un astfel de pachet ar putea să țină un an întreg. Și aici există o reducere de 43% din prețul normal.

Hrană uscată Brit premium pentru câini – 119 lei (redus de la 175 lei)

Șampon anti-mătreață Vichy Dercos – 32 lei (redus de la 61 lei)

Geacă Geo Norway – 139 lei (redusă de la 449 lei)

Trening Puma – 179 lei (redus de la 398 lei)

Ghete UGG CLassic Ultra Mini- 439 lei (reduse de la 894 lei)

Reducerile pentru aceste produse sunt mari, de până la 69% (pentru geacă) și 54% pentru trening. Cu siguranță, acestea se vor vinde foarte repede.

Valul 2 de produse cu reduceri speciale de Black Friday la eMAG

Aspirator fara sac Dyson Big Ball™ Multifloor 2, Tub Telescopic, 1.6L, 600W, 80db, Galben Satin/Iron – 999 lei (redus de la 1.599 lei)

Reducerea de 37% pentru aspiratorul Dyson Big Ball este semnificativă. Dyson produce unele dintre cele mai performante modele de aspiratoare din piață, însă și prețurile sunt, de obicei, pe măsură. Pentru un aspirator premium, acesta este un preț foarte avantajos.

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE/LE, 7 kg, 1400 RPM, Clasa B, Motor Digital Inverter, Eco Bubble, Bubble Soak, Steam, Alb – 1.199 lei (redus de la 1.749 lei)

Unul dintre produsele vedetă ale reducerilor de Black Friday va fi și mașina de spălat rufe de la Samsung, cu clasă energetică B, deci economică. Prețul este unul avantajos pentru o mașină de spălat de la un brand cu renume. Având în vedere cât de mult au crescut prețurile pentru electrocasnice în ultimii ani, o mașină de spălat la un asemenea preț este o ofertă bună.

Telefon mobil Apple iPhone 13, 128GB, 5G, Midnight – 2.799 lei (reduse de la 3.599 lei)

Nu poate fi un Black Friday „adevărat” la eMAG și fără un iPhone în ofertă. Așa cum știm cu toții, telefoanele de la Apple rareori intră la oferte de reduceri, iar iPhone 13 este un model care încă este foarte capabil. Avantajul său este că modelul iPhone 14 a fost livrat cu un proceosr similar, cu doar mici modificări. Nu vei primi un smartphone cu performanță mai slabă decât modelul de anul trecut, chiar dacă alegi iPhone 13, un model de acum 2 ani. Având în vedere că acesta este prețul la care se vinde de obicei iPhone SE, aceasta va fi o ofertă foarte bună de Black Friday.

Televizor LG OLED evo OLED55G23LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G – 4.499 lei (redus de la 6.499 lei)

Televizorul OLED de la LG care va fi în oferta eMAG ar putea fi unul care se va vinde aproape instant după pornirea comenzilor de Black Friday. Asta pentru că, deși este în continuare foarte scump la 4.499 lei, acesta costă acum 6.499 lei la reducere, de la un preț de listă de 11.949 lei (prețul la care a fost listat în 2022, atunci când a fost lansat). Acesta este unul dintre cele mai performante OLED-uri din oferta LG, fiind în continuare comparabil cu modelul C3 lansat anul acesta. LG G2 este echipat cu un panel OLED Evo de generație nouă, care poate susține luminozitate mai înaltă decât în trecut și include toate tehnologiile moderne de care ai avea nevoie pentru filme și gaming (HDMI 2.1, Dolby Vision, ALLM, VRR), alături de un contrast infinit și iluminare per-pixel. Atenție însă, LG G3 este un televizor din seria Gallery, care se montează exclusiv pe perete. Nu vine cu un suport inclus în pachet pentru a fi poziționat pe o comodă. LG vinde un accesoriu oficial pentru aceste modele, dar acesta nu este disponibil în România.

Multifunctional inkjet color HP Deskjet 2320 All-in-One, A4 – 99 lei (redus de la 249 lei)

Imprimanta HP multifuncțională pare să fie un model de bază, fără performanțe impresionante. Cel mai probabil, în timp veți cheltui mult mai mulți bani pe cerneală decât ați cheltuit inițial pe imprimantă. Ideal ar fi să vă orientați către un model cu laser, mai rezistent în timp și fără problemele aferente imprimantelor cu cerneală. Nu cumpărați o imprimantă cu cerneală dacă folosiți imprimanta doar ocazional, întrucât cerneala se va întări în timp.

Scaun de birou ergonomic Kring Fit, înălțime reglabilă, negru – 159 lei (redus de la 299 lei)

Acest scaun de birou ar putea fi o alegere bună pentru un scaun de acest gen de buget. Acesta pare să aibă suport lombar dar doar într-o singură poziție, cât și mânere fixe. Nu va fi unul extrem de ergonomic pentru cei care doresc să lucreze pe el toată ziua la birou, dar poate fi un scaun bun pentru un ocazional work from home, sau teme la un birou câteva ore pe zi. Este o alternativă mai ieftină la Markus de la Ikea, cu un design similar.

Pachet chiuveta granit Pyramis Bellissima + Baterie, 760×440 mm, cuva reversibila, montare pe blat, valva pop-up, Sand Beige – 499 lei (redus de la 999 lei)

Detergent de rufe lichid Dero 2in1 Levantica si iasomie, 100 spalari, 5L – 49 lei (redus de la 85 lei)

Rom Don Papa Baroko 40%, 0.7L – 138 lei (redus de la 230 lei)

Șampon anti-mătreață Head&Shoulders Menthol, 900ml – 35 lei (redus de la 70 lei)

Puma, Ghete impermeabile cu inchidere velcro Nieve, Alb/Negru – 149 lei (reduse de la 349 lei)

Fossil, Ceas din otel inoxidabil The Minimalist, Argintiu inchis – 269 lei (redus de la 742 lei)

Valul 3 de oferte vine cu unele dintre cele mai interesante produse: Samsung Galaxy A34, PlayStation 5, Espressor Philips

Telefon mobil Samsung Galaxy A34, Dual SIM, 6GB RAM, 128GB, 5G, Silver – 999 lei (redus de la 1.249 lei)

Unul dintre cele mai bune telefoane mid-range ale anului, Galaxy A34 de la Samsung, va avea un preț special de numai 999 lei de Black Friday la eMAG. Fiind lansat inițial pe la 1.900 lei în primăvară, prețul acestui model s-a stabilizat n timp pe la 1.300-1.400 lei. În prezent este disponibil la reducere la 1.249 lei. La prețul special de Black Friday, acesta va fi disponibil la cel mai mic preț de când a intrat în oferta magazinelor.

Multicooker inteligent cu gatire sub presiune Tefal Cook4Me CY851130, 1600W – 599 lei (redus de la 899 lei)

Espressor automat Philips seria 800 EP0824/00, sistem clasic de spumare a laptelui – 999 lei (redus de la 1.249 lei)

Acest espressor este un model de bază, care produce shot-uri de espresso și o cafea puțin mai lungă. Are setări pentru intensitatea gustului și pentru cantitatea cafelei. Dispune și de sistem de spumare a laptelui pentru realizarea manuală de capuccino, latte sau alte băuturi similare. Poate să ofere și apă caldă rapid, pentru realizarea de ceaiuri. În prezent, prețul pe eMAG este de 1.350 lei, iar prețul de listă depășea 2.000 lei atunci când a fost lansat. Practic este la o reducere de 20% din cel mai mic preț din an și la jumătate de preț față de momentul lansării.

Consola PlayStation 5 (PS5) 825GB, C-Chassis, White – 1.999 (redus de la 2.699)

PlayStation 5 a fost în ultimii ani și probabil că încă este, cea mai dorită consolă de jocuri din lume. Aceasta a fost lansată în 2020 la prețul de 2.499 lei în varianta cu disc și a primit o scumpire pe parcurs, pentru a ajusta prețul la inflație și costurile mai mari de producție la 2.699 lei. Prețul special de Black Friday la 1.999 lei este probabil cel mai bun preț la care a fost vreodată disponbilă o consolă PlayStation 5 de la momentul lansării și până în prezent pentru un produs nou, din magazin, în varianta cu disc. Gamerii care așteptau o reducere la PS5 nu ar trebui să rateze această ofertă.

LEGO® City – Masina Centru de comanda mobil al politiei 60315, 436 piese – 99 lei (redus de la 159 lei)

Acest set LEGO poate fi un cadou bun de achiziționat încă de pe acum, pentru pregătirile de Crăciun. Jucăriile LEGO se vând atât de bine pe tot parcursul anului încât nu prea primesc reduceri foarte des. În cazul de față, reducerea este de 38%.

Scutece Huggies mărimea 4, 120 bucăți, 8-16kg – 124 lei (redus de la 190 lei) 

Supliment alimentar Colagen Pure, Zenyth, 150g – 55 lei (reduse de la 80 lei)

Cafea boabe Lavazza Qualita Oro, 1Kg – 49 lei (redus de la 74 lei)

Cei care cumpără espressorul Philips ar trebui să își pună în coș și un pachet de cafea. 50 lei pentru un kg de cafea boabe este o ofertă bună. Reducerea reprezintă 34% din prețul original.

Tigaie grill Tefal Jamie Oliver Home Cook, Thermo-Signal, inox, inductie, 26 cm – 49 lei (redusă de la 99 lei)

Nu poate exista o campanie de reduceri în România și fără măcar o tigaie. Aceasta este disponibilă la jumătate de preț și face parte din gama Tefal promovată cu bucătarul Jamie Oliver. Aceasta este o tigaie recomandată pentru plite pe inducție.

Puma, Pantofi sport high-top cu insertii de piele RBD Game – 189 lei (reduși de la 448 lei)

Bandă de alergat electrica Orion, motor 1.5 CP, bluetooth – 899 lei (redusă de la 1.899 lei)

Acestea par să fie toate produsele „vedetă” din oferta eMAG de Black Friday. Asta înseamnă că acestea vor fi, cel mai probabil și produsele care vor fi vândute cel mai repede, având unele dintre cele mai mari reduceri.

Pentru a le putea prinde, cel mai bine este să adăugați produseșe deja în coș dinainte să se închidă site-ul în noaptea de dinaintea startului evenimentului de reducere. De asemenea, să aveți deja setate în cont o metodă de plată, de preferat card bancar, și o metodă de livrare preferată cu adresa și numărul de telefon deja completate. Apoi, dimineața, în jurul orei 7 (sau poate chiar mai devreme), să fiți pe fază în aplicația de mobil. eMAG va trimite o notificare utilizatorilor atunci când reducerile încep, dar din experiența anterioară, cel mai bine este să fiți deja în aplicație și să încercați să reîncărcați pagina constant. Atunci când apare interfața aplicației, mergeți direct în coș și apăsați pe comandă.

Mult succes pentru a prinde ofertele pe care vi le doriți!

Etichete: , , ,