Televizoare 4K ieftine, la care să fii atent de Black Friday

Scris de | 9 noiembrie, 2023
Televizoare 4K ieftine, la care să fii atent de Black Friday

Nu este un secret că televizoarele sunt cel mai căutat gadget de Black Friday, sărbătoarea shopping-ului oferind multora posibilitatea de a face acea achiziție mai scumpă, de care se feresc în restul anului. Nu doar OLED-urile sunt la mare căutare însă, pentru că Black Friday oferă și o posibilitate foarte bună pentru cei care vor un al doilea televizor sau poate nu stau chiar atât de mult pe-acasă sau se joacă atât de mult încât să le fie necesar un OLED. Așadar, am ales aici câteva modele pe care ai putea să le „vânezi” în ziua de vineri sau în restul perioadei de reduceri, dacă nu vrei să cheltui minim un salariu pe un televizor.

Televizor Samsung LED 65AU7092, 163 cm, Smart, 4K Ultra HD, clasa F

Unde altundeva să începem căutarea de televizoare ieftine dacă nu chiar la modelul pe care eMAG îl promovează ca fiind unul dintre produsele sale vedetă în ziua de Black Friday. Disponibil la 1999 de lei, redus de la 2499, Samsung LED 65AU7092 va fi cu siguranță unul dintre produsele care se vor vinde „ca pâinea caldă”, prin prisma raportului dimensiune-calitate-preț. Samsung e un brand uriaș, și posibilitatea de a achiziționa un televizor cu diagonală de 163cm la doar 2000 de lei va fi cu siguranță una de care mulți vor profita.

Televizor TCL LED 58P635, 146 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, Clasa E

Samsung-ul de mai sus este cel mai mare dintre televizoarele pe care le-am selectat în acest articol. Mai mic, însă la un preț și mai bun, este acest TCL LED 58P635, televizor cu o diagonală de 146cm, dar care are mai toate lucrurile care reprezintă strictul necesar pentru un smart TV în 2023. Vine și cu HDMI 2.1 pentru o joacă pe consola ta favorită din când în când, și mai are și sunet Dolby Audio. Este disponibil momentan la 1699 de lei, iar de Black Friday aș zice că e posibil ca prețul să mai scadă cu încă 200-300 de lei.

Televizor Sony BRAVIA LED 55X75WL, 139 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, Clasa G (Model 2023)

Sony nu e tocmai un brand ieftin în ceea ce privește televizoarele sale, deci ce ocazie mai bună ca Black Friday dacă vrei un astfel de gadget de la ei? A trecut ceva vreme de la ultimul Sony testat de noi, dar chiar și așa, nu am găsit multe motive să ne plângem de televizoarele japonezilor atunci când le-am privit, astfel că varianta BRAVIA LED 55X75WL de 139cm este o recomandare destul de ușoară. Disponibil momentan la 3000 de lei, televizorul ar putea ajunge la un preț de 2500 de lei în perioada Black Friday destul de ușor.

Televizor Philips AMBILIGHT tv LED 50PUS8518, 126 cm, Google TV, 4K Ultra HD, Clasa F (Model 2023)

Dacă ai mai citit sau văzut lucruri legate de televizoare în ultimii ani, e imposibil să nu fi auzit ceva de The One, de la Philips. O gamă de televizoare foarte populară, The One include și acest model de 126 cm diagonală, care evident că vine cu tehnologia Ambilight, unul dintre cele mai interesante diferențiatoare în segmentul televizoarelor. Are și Dolby Vision și Dolby Atmos, ceea ce înseamnă că vizionarea de conținut va fi extrem de plăcută, și este momentan disponibil la 2348 de lei, însă mă aștept să scadă pe la 2000 în ziua de Black Friday.

Televizor NEI LED 55NE6900, 140cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

Aici vine și acea alegere „left field” a acestui material, pentru că nu suntem familiari deloc cu televizoarele NEI. Cu toate astea însă, este greu să nu îți atragă atenția un televizor de 140cm diagonală, 4K, și care este disponibil pentru 1499 de lei, un preț la care găsești în mare doar modele de 108cm de la producătorii consacrați. Dacă o eventuală reducere de Black Friday mai tai 100-200 de lei din preț, modelul acesta ar putea fi extrem de tentant ca un al doilea televizor.

Etichete: , , , , , , , , , ,