Care sunt jocurile „gratuite” oferite abonaților PlayStation Plus în luna decembrie

Scris de | 30 noiembrie, 2023
Care sunt jocurile „gratuite” oferite abonaților PlayStation Plus în luna decembrie

Sony a anunțat oficial care sunt cele trei jocuri care vor fi disponibile pentru abonații PlayStation Plus Essential în luna decembrie. Acestea vor putea fi descărcate și jucate gratuit atât timp cât utilizatorii au un abonament activ, și vor fi disponibile mai târziu chiar și dacă între timp abonamentul a expirat și a fost reînnoit. Pentru finalul anului, fanii PlayStation 4 și PlayStation 5 primesc o selecție diversă de titluri, pentru toate gusturile.

Cei care au PlayStation 5 primesc trei jocuri, cei care au doar un PS4 primesc două

LEGO 2K Drive este un titlu de curse, similar în design și gameplay cu ceea ce am aștepta de la un joc arcade precum cele din seria Forza Horizon, dar în „universul” LEGO. Astfel, este un joc pentru toate vârstele, care poate fi apreciat atât de copii, cât și de către adulți. Fiind un joc LEGO, personalizarea mașinilor este o componentă importantă a jocului, însă gameplay-ul constă în curse de mașini construite din faimoasele piese de plastic. Acest titlu este disponibil pentru abonații PlayStation Plus atât în versiune de PlayStation 4, cât și pentru PlayStation 5.

Power Wash Simulator este tipul de joc de „relaxare”, întrucât nu îți solicită reflexele. Tot ceea ce trebuie să faci în acest titlu este să „speli” folosind apă sub presiune tot ceea ce este murdar, de la mașini la case, alei, drumuri și cam orice altceva are nevoie de o „clătire” serioasă. Așa cum probabil v-ați dat deja seama, jocul nu este deloc unul serios, fiind destul de amuzant pe alocuri. Există și un mod multiplayer, care permite mai multor jucători să colaboreze online pentru curățarea suprafețelor murdare. Și acest titlu este disponibil pentru abonații PS Plus Essential pe PlayStation 4 și PlayStation 5.

În cele din urmă, un joc independent numit Sable, care este un platformer relaxant bazat pe explorare și rezolvarea de puzzleuri, vine doar pentru cei care au un PlayStation 5 și abonamentul online activ. Acesta are un stil artistic unic, inspirat de desene animate japoneze. Acesta este genul de joc alături de care să te relaxezi atunci când ai câteva ore libere și probabil că va fi titlul pe care mulți dintre cei care îl vor descărca în decembrie, îl vor parcurge în perioada concediului de sărbători. 

Jocurile vor intra în oferta PlayStation Plus pe data de 6 decembrie și vor putea fi adăugate în colecțiile personale pentru a fi descărcate mai târziu. Până pe data de 4 decembrie, abonații PlayStation Plus mai au timp să revendice jocurile incluse în abonament pentru luna noiembrie: Mafia II: Definitive Edition, Dragon Ball: The Breakers și Aliens: Fireteam Elite. 

Etichete: , , , , , , ,