Nothing lansează o linie de haine, Nothing Apparel, și pregătește și un nou telefon

Scris de | 5 decembrie, 2023
Nothing lansează o linie de haine, Nothing Apparel, și pregătește și un nou telefon

E o săptămână aglomerată în Marea Britanie, la birourile Nothing, pentru că producătorul tocmai a anunțat că va lansa o linie de haine, în timp ce zvonurile din online sugerează apariția unui nou telefon, chiar din această săptămână. Nothing nu este străină de lansările care te fac să ridici puțin din sprâncene, fiind și creatorii unei beri care se numește Beer (5,1%). Astăzi, 5 decembrie, compania a postat un video pe canalul său de YouTube în care anunță lansarea unei colecții de haine, care se va numi „Nothing Apparel”. Piesele sunt prezentate ca fiind o „uniformă” distinctivă pentru ingineri și designeri, și vor fi de mai multe tipuri – șepci, paltoane, ghiozdane, pantaloni și altele.

Mai multe informații și colecția completă vor fi prezentate pe data de 7 decembrie, în doar 2 zile. Tot atunci vor putea fi și cumpărate, fie online, de pe site-ul Nothing, fie de la magazinul Nothing Store din Soho. Pare că cel puțin unele piese vor avea o estetică asemănătoare cu cea a telefoanelor, fiind ușor transparente, precum șapca și halatul de laborator. Vor exista și alte lansări de haine în 2024.

Nothing Phone 2a

Un cap de afiș al bursei zvonurilor din ultimele săptămâni, Nothing Phone 2a se pare că se apropie din ce în ce mai mult de lansare, care ar putea sosi chiar de săptămâna aceasta. Au existat deja câteva leak-uri serioase, inclusiv cu specificațiile pe care le va avea telefonul, care ar urma să fie o variantă mai low-cost a lui Nothing Phone 2. Tipster-ul Abhishek Yadav a dezvăluit pe X un screenshot în care un nou telefon de la Nothing apare integrat în Bureau of Indian Standards (BIS), o instituție din India. De obicei, astfel de lucruri se întâmplă înainte de lansarea în piață a unui telefon.

Nu doar atât, dar și descrierea companiei pe X a fost schimbată, menționând că „something is coming this week.” Dacă se referă doar la proaspăt anunțata linie de haine, sau mesajul acesta include și lansarea unui Nothing Phone 2a, rămâne de văzut.

Etichete: , , , ,