Samsung pregătește un design nou pentru Galaxy Z Fold6

Scris de | 28 februarie, 2024
Samsung pregătește un design nou pentru Galaxy Z Fold6

Galaxy Z Fold6, următorul flagship pliabil de la Samsung, urmează să fie lansat oficial în această vară, iar până acum nu am auzit foarte multe informații despre configurația sa hardware sau schimbări de design. Samsung nu obișnuiește să schimbe design-ul semnificativ foarte des, iar anul trecut deja a venit cu o nouă balama care permite închiderea completă a celor două jumătăți, fără spațiu între ele. Se pare că anul acesta vom primi însă un design mai plat, Samsung urmând a alinia pliabilele la design-ul seriei Galaxy S24.

Următorul pliabil de top de la Samsung va adopta o ramă plată, la fel ca S24 și S24+

Smartprix în colaborare cu OnLeaks au publicat primele imagini „neoficiale” cu Galaxy Z Fold6, care dezvăluie un design pe care l-am mai văzut deja pe un alt dispozitiv pliabil lansat recent: OnePlus Open. Vorbim despre un smartphone cu o construcție cu margini complet plate, similare cu ceea ce vedem pe iPhone și pe modelele S24 și S24+. Ecranul și panelul de sticlă de pe spate sunt de asemenea plate, în timp ce modulul de cameră nu pare să fie foarte mult schimbat față de Fold5-ul de anul trecut.

Conform specificațiilor publicate de Smartprix, telefonul va fi puțin mai lat și puțin mai scurt decât Fold5, deci s-ar putea să vedem un ecran exterior ceva mai confortabil de utilizat. Acesta va măsura 6,2”, în timp ce ecranul interior rămâne la aceeași dimensiune ca până acum: 7,6”.

Și restul de componente hardware par să fie în limitele așteptărilor. Practic, vom vedea configurațiile de pe smartphone-urile tradiționale, integrate într-un telefon pliabil: un chipset Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy, alături de 12 sau 16 GB memorie RAM și până la 1 TB stocare internă. Din păcate, pentru cei care se așteptau la upgrade-uri la nivelul camerelor, Smartprix nu are vești bune. Vedem aceeași configurație cu 50 megapixeli pe camera principală, 12 megapixeli pentru ultra wide și 10 megapixeli pentru zoom.

Zvonurile anterioare sugerau că acesta ar putea fi anul în care Samsung va oferi camera de 200 megapixeli de pe modelele Ultra și pe flagship-ul pliabil.

Lansarea Galaxy Z Fold6 este așteptată alături de cea a lui Flip6 și Galaxy Ring cândva în timpul verii, probabil prin luna iulie.

Asus ROG Zephyrus g16 - 2024

Etichete: , ,

Sursa: Smartprix