Nothing Phone (2a), dezvăluit oficial cu carcasă de plastic și un design complet nou

Scris de | 29 februarie, 2024
Nothing Phone (2a), dezvăluit oficial cu carcasă de plastic și un design complet nou

Phone (2a), telefonul de buget de la Nothing a fost dezvăluit oficial la Mobile World Congress și pe canalul de YouTube al companiei. Design-ul este exact așa cum l-am văzut și în cele mai recente scurgeri de informații online, iar compania nu a oferit foarte multe detalii despre hardware-ul intern al dispozitivului. Recent, Carl Pei a dezvăluit că procesorul care stă la baza acestui model este într-adevăr un MediaTek, modelul 7200 Pro, dar pentru restul configurației va trebui să așteptăm până săptămâna viitoare, pe 5 martie, când telefonul va fi „anunțat” oficial.

Noul Nothing Phone (2a) păstrează LED-urile animate pe spate

Această dezvăluire se concentrează pe design-ul lui Phone (2a), care este semnificativ diferit față de cel al modelelor Phone (1) și Phone (2) de la Nothing. Acesta este primul care este construit din plastic, pentru a atinge un preț mai mic, iar interfața Glyph de pe spate este semnificativ simplificată. Există doar trei zone luminoase, poziționate în jurul modulului de cameră. Camerele sunt încadrate într-o insulă de forma unei pastile, în centrul unui cerc, în timp ce diverse elemente de design, șuruburi și alte componente pot fi observate pe spatele dispozitivului.

Nothing spune că s-a inspirat din design-ul căștilor Ear (1), primul produs pe care l-a lansat în urmă cu mai bine de doi ani, folosind o combinație de alb și negru pentru acest telefon. Albul este predominant, însă există câteva accente negre, în special pe laterale, butoanele fiind în special contrastante față de restul telefonului.

Telefonul este expus la standul Nothing de la Barcelona și va fi, cel mai probabil listat pentru comenzi de pe site-ul Nothing începând de săptămâna viitoare. Încă nu știm prețul oficial al dispozitivului, însă zvonurile anterioare sugerau că va porni de la un preț de sub 400 de euro. Rămâne de văzut cât de mult va merge în jos Nothing la acest capitol, mai ales că acum Samsung se pregătește de lansarea Galaxy A55 și A35, care vor fi disponibile tot în această zonă de preț.

Etichete: , , , ,

Sursa: TechCrunch