Ești fan Samsung și Tesla? Caviar scoate telefonul perfect pentru tine (dacă ai foarte mulți bani): Galaxy S24 Ultra Cybertruck

A venit timpul pentru varianta anuală a celui mai bun telefon de la Samsung, semnată de Caviar. Brandul de lux a pregătit pentru 2024 o versiune specială a lui Samsung Galaxy S24 Ultra, în ton cu restul telefoanelor sale, pe care adaugă de obicei materiale foarte scumpe, foarte rare, sau foarte scumpe și foarte rare.

Modelul acesta special se numește Samsung Galaxy S24 Ultra Cybertruck și arată ca ceva ce poate desena orice copil în vârstă de 5 ani. E de neînțeles ce au vrut să facă cei de la Caviar aici, pentru că măcar alte telefoane pe care le acopereau cu materiale prețioase arătau decent sau chiar bine. Aici însă au vrut să ia imaginea unui Cybertruck văzut de sus și să o pună pe spatele unui telefon, iar rezultatul este…ei bine, îl poți vedea cu ochii tăi. Absolut oribil. Și prețul este unul în ton cu reputația brandului – 8800 de dolari pentru varianta cea mai ieftină, cu 256GB de stocare internă. Varianta de 512GB urcă până la 9130 de dolari, în timp ce modelul de 1TB costă 9490 de dolari. Poți însă să și economisești niște bani, dacă alegi să plătești cu criptomonede, pentru că ai o reducere de 15%, adică de 1320 de dolari, pentru varianta cea mai slabă.

Ce oferă acest Galaxy S24 Ultra Cybertruck la acest preț? Ei bine, dacă varianta celor de la Samsung conține niște titan, Caviar a ales să acopere versiunea sa de telefon complet în titan. Mai vine și cu o niște accente de culoare roșie și albă, despre care compania spune că sunt realizate din bijuterii. Bineînțeles, la interior telefonul este identic cu un Galaxy S24 Ultra normal, cu același software, funcții AI și specificații. Dacă vrei să afli mai multe despre acel telefon, poți vedea review-ul nostru, aici, sau îl poți citi chiar pe site, aici.