Cele mai noi arme pentru jocurile FPS

Scris de | 19 august, 2010
Cele mai noi arme pentru jocurile FPS

Sony dezvăluie căştile destinate segmentului de gaming, cu tehnologia Sony surround.

Fiecare model a fost conceput pentru a răspunde exigenţelor diferite ale gamerilor, relevate de studiile efectuate pe acest segment.

Modelul DR-GA500 redă un sunet digital surround de 7.1ch ideal pentru jocurile first person shooters (FPS). Moldelele DR-GA500 şi GA200 dispun de unităţi de control de 40mm pentru un sunet de excepţie în gaming. Ambele dispun de carcase realizate cu strat triplu pentru confort în utilizarea îndelungată

DR-GA500 îmbină decodorul Dolby Pro Logic IIx cu tehnologia unică SONY Virtual Phones (VPT) pentru a crea efectul de amplitudine 7.1ch 3D. Procesarea semnalului este realizată separat, într-o unitate externă compactă.

Rezultatul este un efect sonor cu detalii spaţiale precise, redând detalii sonore de la cel mai mic pas, până la poziţia exactă a unei grenade. Aceste efecte audio sunt perfecte pentru jocurile de tip first person shooter (FPS), unde sunetul este la fel de important precum detaliile vizuale.

Ambele game de căşti, atât DR-GA500, cât şi GA200 pot fi utilizate şi pentru jocurile de strategie online, care implică mai mulţi jucători, în care durată mare de joc reprezintă o obişnuinţă. Cele două modele dispun de două unităţi de 40 de mm pentru un sunet bogat, cu un efect de bas rezonant şi cu frecvenţe înalte şi clare. În plus, design-ul Sony cu strat triplu de acoperire a căştilor oferă confort sporit în utilizarea de lungă durată.

Design-ul cu strat triplu de acoperire al căştilor are la bază nevoia de ventilaţie şi evitarea formării presiunii asupra urechii. Aceste lucruri se traduc într-un timp mai îndelungat de utilizare continuă, fără semne de disconfort.

Ambele modele integrează un microfon compact, care oferă un sunet de înaltă calitate, pentru a completa caracteristicile unor căşti ideale pentru gaming.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,