Samsung Galaxy S4 cu Android pur se alatura gamei Nexus

Scris de | 15 mai, 2013
Samsung Galaxy S4 cu Android pur se alatura gamei Nexus

Google a anuntat astazi aducerea flagship-ului Samsung Galaxy S4 aproape de familia Nexus. Smartphone-ul va rula Android stock, va fi liber de retea cu bootloader deblocat, iar Google promite ca va primi cele mai noi update-uri ale sistemului de operare.

Samsung-Galaxy-S4-nexus-google

Zvonurile despre un Samsung Galaxy S4 in varianta Google au inceput sa curga pe internet incepand de ieri, dar nu se stiau toate detaliile. Hugo Bara, unul dintre sefii departamentului Android de la Google, a urcat pe scena evenimentului anual I/O si a lansat vestea cea mare fara a oferi prea muilte informatii.

Samsung este cel mai mare producator de terminale cu Android si are cea mai mare cota de piata, iar aceasta miscare pare de inteles. Avem in acest fel cea mai puternica platforma hardware reunita cu cel mai nou sistem de operare pentru a oferi un super telefon.

Samsung Galaxy S4 cu Android pur va fi disponibil in Statele Unite pentru 649 dolari pe 26 iunie. Va ajunge, cu siguranta, si in Europa la scurt timp.

Galaxy S4 incorporeaza un procesor Qualcomm Snapdragon 600 tactat la 1.9 GHz, 2 GB memorie RAM, 16/32/64 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 megapixeli cu autofocus si una frontala de 2 megapixeli cu inregistrare Full HD, baterie de 2.600 mAh, 4G, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, NFC, emitator IR pentru controlul televizorului si multi senzori: temperatura si umiditate, accelerometru, geomagnetic, proximitate, barometru, gyro etc.

Alte informatii despre Samsung Galaxy S4:

Etichete: , , , , , ,