Apar noi informații despre Samsung Galaxy S21 FE 5G și aflăm detalii despre design și cameră. Vezi când ar putea fi lansat

Samsung Galaxy S20 FE a fost un succes extraordinar pentru producătorul sud coreean imediat cu lansarea din Octombrie și probabil nu este o surpriză pentru nimeni că se pregătește deja un succesor al seriei, Galaxy S21 FE 5G, care ar trebui să fie lansat în toamna acestui an.

Cei de la GalaxyClub au descoperit noi informații, care sugerează că Samsung va aduce o nouă culoare pentru Galaxy S21 FE 5G, nuanța Light Green, adițional pe lângă culorile deja cunoscute de luna trecută: Roz, Alb, Violet și Gri.

Nu se cunosc alte detalii despre telefon, dar cel mai probabil va fi o copie a unui model Galaxy S21 cu ușoare modificări, dar cu siguranță va fi un model plin de culoare, așa cum Samsung a arătat deja și cu seria nouă din familia Galaxy A.

Față de toate aceste detalii, cei de la GalaxyClub cred că următorul flagship accesibil din portofoliul companiei va avea o cameră frontală de 32 de megapixeli, cel mai probabil împrumutată de la Galaxy A52 și Galaxy A72. Prin comparație, S21 are o cameră frontală de 10 megapixeli.

Alte detalii sunt necunoscute momentan, dar cel mai probabil vom avea 2 versiuni, cu stocare internă de 128 de GB și 256, fără posibilitatea de a extinde spațiul de stocare, în timp ce motorizarea va fi una proprietară Samsung, cu Exynos de ultimă generație care va propulsa terminalul în activitățile de zi cu zi.

Când ar putea fi lansat Samsung Galaxy S21 FE 5G?

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat în septembrie 2020, dar se pare că S21 FE 5G ar putea fi aruncat în luptă ceva mai devreme în acest an. O hartă de lansări a dispozitivelor Samsung din 2021 a fost dezvăluită în luna februarie și pe lângă tabletele Galaxy A7 Lite și Tab S7 lite din iunie am putea vedea în luna august noul model Galaxy S21 Fan Edition 5G într-un eveniment dedicat.

În mod uzual, Samsung lansa în luna august gama Note, dar se pare că Note 21 nu se va mai lansa în acest an. Cu toate astea, am putea vedea la acel moment un nou smartphone pliabil, un wearable sau un nou produs inovator Samsung, pe lângă Galaxy S21 FE 5G.