Top 5 telefoane la oferta eMAG: iPhone 11 la preț redus, Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 999 de lei

Scris de | 30 martie, 2021
Top 5 telefoane la oferta eMAG: iPhone 11 la preț redus, Xiaomi Redmi Note 9 Pro la 999 de lei

Ofertele avantajoase la telefoane au fost mereu prezente la eMAG, acestea fiind aplicate periodic pe cele mai populare brand-uri de smartphone-uri de pe piață, de la iPhone la cele mai noi modele de la Xiaomi sau Huawei precum gama Redmi Note Pro sau P40.

Cel mai mare magazin online din România are câte ceva pentru toată lumea, indiferent dacă vânezi un model de buget sau dacă țintești direct către un terminal high-end. Am încercat să alcătuim o listă cu cele mai avantajoase oferte de telefoane de la eMAG pentru această perioadă a anului.

Top telefoane la oferta eMAG:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro – 999 lei // Pentru un preț de doar 1000 de lei poți să îți cumperi un telefon cu 128 de GB spațiu de stocare și 6 GB de RAM, lucru care nu e deloc de neglijat. În plus, regăsim pe acest model și o cameră foto quad și un ecran FHD+ de 6,7 inci.

Apple iPhone 11 – 3149 lei // Unul dintre cele mai populare modele de iPhone din lume este la un preț avantajos la eMAG în această perioadă. iPhone 11 de 64 de GB cu procesor Apple A13 Bionic și ecran Liquid Retina HD este mai ieftin decât de obicei în oferta magazinului online.

Huawei P40 Lite – 849 lei // Fiind concurent direct cu Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Huawei P40 Lite este în continuare o alegere excelentă, mai ales că vine la un preț de doar 850 de lei. Acesta dispune tot de 128 de GB spațiu de stocare și de 6 GB de memorie RAM, însă suferă la capitolul servicii Google. Cu toate acestea, regăsim pe el Huawei AppGallery, o alternativă interesantă la Play Store.

Samsung Galaxy A51 – 1242 lei // Fiind în continuare unul dintre cele mai vândute terminale mid-range de pe piață, Samsung Galaxy A51 este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută cel mai bun raport calitate/preț. Telefonul sud-coreenilor vine echipat cu 128 de GB spațiu de stocare și un display Super AMOLED de 6,5 inci.

Oppo A12 – 549 lei // Pentru cei care au nevoie de un telefon ieftin și rapid, Oppo propune modelul A12, un mid-budget care dispune de 32 de GB spațiu de stocare și o cameră foto cu doi senzori, unul standard, de 32 MP și unul de adâncime, de 2 MP.

Etichete: , , ,