Ubisoft va lansa două noi jocuri gratuite în universul The Division

Scris de | 7 mai, 2021
Ubisoft va lansa două noi jocuri gratuite în universul The Division

Ubisoft a anunțat că se pregătește să lanseze două jocuri noi din seria The Divison, unul care va fi pe PC și va putea fi jucat gratuit, și încă unul destinat platformelor mobile, care va fi disponibil în magazinele de aplicații de pe iOS și Android.

The Division Heartland se numește viitorul joc care va fi lansat pe PC, console și platformele de gaming în cloud, însă cam acestea sunt toate detaliile care se cunosc despre el.

Deși sunt speculații cum că acest nou titlu al seriei va fi încadrat la genul „battle royale”, precum Fortnite, PUBG sau Call of Duty: Warzone, nu se știe exact ce vrea studioul francez de jocuri să lanseze.

De asemenea, jocul de pe platformele mobile nu are încă un nume stabilit, însă Ubisoft a confirmat că vor urma mai multe detalii despre cele două noi titluri cât de curând.

Astfel, studioul va intra pe o piață unde se învârt foarte mulți bani, după cum putem observa în profiturile aduse de Fortnite către Epic Games, sau de către Call of Duty Mobile pentru Activision.

De asmenea, Ubisoft luvrează în paralel și cu Netflix pentru lansarea unui film plasat în universul The Division, care îl va avea în rol principal pe actorul Jake Gyllenhaal. Nu se cunoaște însă o dată de lansare pentru acesta.

Etichete: , , , ,

Sursa: The Division is getting a free-to-play game and mobile version