LG lansează două noi modele căști Tone Free cu autocurățare UV și ANC

Scris de | 28 iulie, 2021
LG lansează două noi modele căști Tone Free cu autocurățare UV și ANC
foto via @gsmarena.com

LG nu are intenția de a opri dezvoltarea de accesorii, deși recent și-a anunțat ieșirea din piața de telefoane. Cea mai nouă dovadă în acest sens este lansarea a două noi modele în linia sa de căști true wireless Tone Free TWS – FP9 și FP5, care se alătură deja anunțatului FP8. Noile căști au acele margini mai scurte, vin cu protecție IPX4 și anulare activă a zgomotului cu trei moduri diferite.

foto via @gsmarena

Toate cele trei perechi au procesare spațială de la Meridian Audio, care ajută la furnizarea unei experiențe audio mai captivante, simulând sunetul care vine din toate direcțiile. Există, de asemenea, o îmbunătățire software numită 3D Sound Stage, care ar trebui să ajute la o „experiență de ascultare mai captivantă”.

Fiecare cască are trei microfoane, iar seria FP are un nou mod Whispering – permite utilizarea căștii din dreapta ca microfon, atunci când este ținută aproape de gură pentru medii delicate, cum ar fi biblioteca sau metroul. LG aduce și carcasa de încărcare UVnano de la modelul FP8 la FP9 – aceasta are rolul de a reduce bacteriile de pe plasa difuzorului căștilor cu 99,9% în doar cinci minute de încărcare.

foto via @gsmarena.com

O altă caracteristică a FP9 este acționarea sa ca un dongle audio wireless – poți pur și simplu conecta carcasa la o consolă sau un laptop/PC pentru un sunet cu latență scăzută. LG Tone Free FP9, la fel ca modelul anterior, oferă până la 24 de ore de viață a bateriei, cu o rezistență de până la 10 ore între încărcări, dar asta cu ANC-ul oprit. Capacitățile FP5 sunt mai puțin impresionante – 22 de ore în total, 8 ore la o singură încărcare.

LG nu a dezvăluit prețul, dar a promis că vânzările vor începe în această lună pe piețele sale cheie, iar căștile vor fi disponibile în culorile Charcoal Black, Pearl White și Haze Gold.

Etichete: , , , ,

Sursa: LG adds two more Tone Free earbuds with ANC, UV self-cleaning