LG dezvăluie difuzorul care scoate sunetul din tavan pentru un sunet realist

Scris de | 20 decembrie, 2021
LG dezvăluie difuzorul care scoate sunetul din tavan pentru un sunet realist

Odată cu CES 2022, care urmează în curând, LG își face cunoscute planurile și își anunță practicprezența. În primul rând, am avut televizorul capabil să se deghizeze în cazul în care pur și simplu nu suportați să aveți un televizor – iar acum, există un sistem de difuzoare care aparent vă poate transmite audio „de sus”.

Bara de sunet Dolby Atmos LG S95QR, dezvăluită vineri, are cinci canale „up-firing” – trei pe bara de sunet și două separate în difuzoarele spate. Prin trimiterea sunetului din tavan, designul va permite dialogului să sune ca și cum ar veni din mijlocul ecranului.

Se spune că acest lucru „îmbunătățește claritatea și mărește scena sonoră pentru un realism suprem”, ceea ce va fi util atunci când creați o experiență cu adevărat home cinema.

Împreună cu 810W și 9.1.5 canale de sunet, pe lângă un subwoofer wireless, LG îmbunătățește și mai mult sunetul prin schimbarea difuzoarelor wireless din spate. Șase, în loc de patru, canale audio se vor lăuda cu un sunet mai bine dispersat în spatele privitorului.

Atât iubitorii de muzică, cât și jucătorii deopotrivă vor beneficia de rată de reîmprospătare variabilă (VRR) și de modul automat de latență scăzută (ALLM), care, împreună cu o conexiune wireless mai stabilă, vor reduce decalajul dintre imagini și sunet.

LG plănuiește să dezvăluie gadgetul în toată splendoarea sa pe 4 ianuarie, la standul său virtual CES. Deși nu există informații actuale despre prețuri și disponibilitate, cel mai probabil acestea vor veni în cadrul lansării.

Etichete: , ,