OnePlus Buds N este o pereche de căşti wireless accesibile, rezistente la apă

Scris de | 22 aprilie, 2022
OnePlus Buds N este o pereche de căşti wireless accesibile, rezistente la apă

OnePlus a ţinut un eveniment special de lansare în China pe 21 aprilie, în cadrul căruia a dezvăluit noul model de telefon OnePlus Ace. El nu a venit singur, fiind însoţit de perechea de căşti accesibilă OnePlus Buds N. Aceste căşti nu au ANC, dar îl sacrifică în valoarea autonomiei extinse.

OnePlus Buds N este un model de căşti TWS de buget, care îşi va schimba numele atunci când soseşte pe piaţa internaţională în OnePlus Buds Nord. Soseşte în două variante de culoare: Moonlight White (alb) sau Twilight Black (negru). Tocul de alimentare şi căştile adoptă aceeaşi nuanţă şi abordare de design: colţuri rotunjite şi margini drepte. Tija este subţire ca la AirPods Pro, dar pătrăţoasă ca la căştile Sony.

Dopurile sunt din silicon şi corpul aduce şi cu FreeBuds puţin. Dispozitivul este certificat IP55, fiind rezistent la apă şi vine cu drivere destul de mari, de 12.4 mm. În lipsa lui ANC avem totuşi parte de ENC (anulare electronică a zgomotului). În ce priveşte autonomia căştile alături de toc propun un total de 30 de ore de funcţionare. Fiecare cască de una singură oferă 7 ore de autonomie, iar 10 minute de alimentare înseamnă 5 ore de playback.

Conexiunea se face la telefon via Bluetooth 5.2, iar OnePlus promite şi suport pentru tehnologie Dolby Atmos. Nu suntem deloc departe de debutul global, care are loc pe 28 aprilie. OnePlus Buds N se vinde în China la 30 de dolari, dar în Europa ar putea costa mai mult.

Etichete: , , , ,

Sursa: Times of India