Cele mai bune telefoane pentru copii

Scris de | 5 septembrie, 2022
Cele mai bune telefoane pentru copii

Odată cu începutul școlii, începe nu doar goana după rechizite, ci în unele cazuri și goana după gadget-uri noi. Nimeni din redacția Connect nu este în măsură să dea sfaturi de parenting, deci nu o să încercăm să oferim un răspuns la întrebarea „să îi dau copilului un telefon la școală?”, ci mai degrabă o să încercăm să vă oferim câteva recomandări pentru cei care au decis să facă asta, din varii motive. Așadar, iată cinci telefoane mobile potrivite pentru copii.

Pentru că totuși vorbim de telefoane pentru copii, fie unii dintre ei chiar și mai mari, bugetul este un aspect important de luat în calcul, așa că am zis să ne limităm la 2000 de lei. În plus, majoritatea acestor telefoane au fie un Kids Mode încorporat, fie alte metode de a face device-ul mai „child friendly”.

Samsung Galaxy A53 5G

În review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A53 5G am numit acest telefon „standardul în midrange”, și se prezintă ca o variantă excelentă pentru oricine își dorește un telefon nou și bun, la un preț accesibil – astfel că este potrivit și pentru cei mici. Bineînțeles, dacă vrei să mai economisești, te poți îndrepta către variante mai ieftine, ca Galaxy A33 sau chiar Galaxy A22, care nu oferă performanțe la fel de bune ca fratele lor mai mare, însă rămân mai mult decât competente pentru a fi utilizate de copii.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

Xiaomi rămâne o variantă foarte bună pentru cei care caută telefoane ieftine și cu ceva putere în spate, iar în ultimii ani numele lor a devenit mult mai cunoscut și pe meleagurile locale. Redmi Note 10 Pro reprezintă o variantă foarte bună pentru cei care vor să le ofere celor mici un telefon, nefiind prea scump, și fiind ușor de găsit într-o varietate de culori. Are un ecran mare, AMOLED, fiind poate puțin mai dificil de manevrat pentru un copil mai mic, dar se potrivește pentru „bobocii” din liceu.

Motorola Edge 20

Un alt brand care a ieșit în evidență în ultima perioadă grație raportului calitate-preț pe care îl oferă la multe dintre telefoanele sale, Motorola are o ofertă foarte variată de midrange-uri și telefoane ieftine. Dintre acestea, am ales Edge 20, care da, este lansat anul trecut, dar rămâne o variantă excelentă, mai ales că poate fi găsit pentru un preț de 1299 de lei.

iPhone SE 2

Ok, știu, iPhone pentru un copil? Nu e tocmai recomandarea care să îți vină în minte atunci când te gândești la un device pentru cel mic. Însă cum cel mic s-ar putea să îți ceară un telefon cu mărul mușcat pe el, ai putea totuși să alegi varianta cea mai ieftină, dacă tot vrei să îi faci pe plac. iPhone SE 2 are un design vechi, însă rămâne un telefon excelent și pe care atât tu, cât și copilul tău vă puteți baza timp de câțiva ani (atât timp cât nu aterizează pe jos cumva).

OPPO Reno 5 Lite

Revenim pe tărâmul Android pentru ultima recomandare, OPPO Reno 5 Lite, un telefon axat pe performanță, cu 8GB de memorie RAM și o stocare mai mult decât suficientă pentru câteva jocuri și eventuale materiale de care vor avea nevoie cei mici la școală sau pentru teme (128GB). De asemenea, pentru cei care caută o variantă și mai ieftină, există și OPPO A74.

Etichete: , , , , ,