Uncharted ajunge pe PC pe 19 octombrie. Care sunt cerințele de sistem

Scris de | 16 septembrie, 2022
Uncharted ajunge pe PC pe 19 octombrie. Care sunt cerințele de sistem

Sony continuă să își aducă unele dintre cele mai populare titluri exclusive de pe console pe PC, iar după sosirea lui Spider-Man, următorul titlu vizat este Uncharted. Sony a publicat în această săptămână detaliile complete ale portului de PC pentru Uncharted: Legacy of Thieves Collection, care s-a lansat în ianuarie pe PlayStation 5 și include jocul din 2016, Uncharted 4: A Thief’s End, precum și expansiunea standalone The Lost Legacy.

Varianta de PC a Uncharted: Legacy of Thieves va fi disponibilă atât pe Steam, cât și în Epic Games Store, de pe 19 octombrie, la un preț de 49,99 de dolari. De menționat este și faptul că momentan nu există vreun plan pentru portarea primelor 3 jocuri din seria cu Nathan Drake în rol principal.

Cerințele de sistem sunt similare cu cele pe care le-am văzut la God of War sau Spider-Man, cele mai recente porturi PlayStation pentru PC, și sunt incluse și funcții pe care le-am mai văzut la cele două, precum suport pentru monitoarele ultrawide, FSR 2.0, sau funcții pentru utilizarea cu un controller DualSense. Printre funcțiile noi se numără suportul pentru viteză de încărcare variabilă, auto pause și posibilitatea de a da minimize in-background jocului. Interesantă este lipsa DLSS-ului, care a fost prezent în God of War sau Spider-Man, însă este posibil ca NVIDIA să facă personal acel anunț.

Jocul va „mânca” nu mai puțin de 126GB de stocare, astfel că s-ar putea să fie nevoie să mai eliberezi puțin spațiu înainte să îl descarci. Cerințele recomandate de sistem, pentru un gameplay decent, la 30fps și 1080p, includ prezența unui procesor Intel i7-4770 sau a unui AMD Ryzen 5 1500X și o placă grafică NVIDIA GTX 1060 sau AMD RX 570. Poți vedea mai multe detalii despre cerințele de sistem în imaginea de mai sus.

Etichete: , , , , ,