Diablo IV are 43 de minute de gameplay scăpate pe web

Scris de | 20 septembrie, 2022
Diablo IV are 43 de minute de gameplay scăpate pe web

Rockstar nu e singura care are probleme cu gameplay-ul scăpat online din GTA 6, iar acum e rândul celor de la Blizzard să aibă necazuri. 43 de minute din Diablo IV au ajuns pe Internet, deşi suntem la cel puţin unul sau doi ani distanţă de lansarea jocului.

Pe 18 septembrie 43 de minute de gameplay nefinalizat din Diablo IV au au fost uploadate online. Ele au fost preluate din faza de alpha testing „friends and family”, despre care s-a aflat luna treucta. Captura este în ultrawide, cu un UI minimizat în centru-jos şi o hartă compactă şi o listă de quest-uri în dreapta sus. Sunt şi probleme cu footage-ul: personajul aleargă mult în întuneric, watermark-ul e uriaş, dar apucăm să vedem şi câteva detalii savuroase.

Un personaj Barbarian îşi prezintă atacurile fioroase, vedem căţărări, salturi peste prăpastii şi multe detalii în texturile prezentate. Jocul este acum mai vertical, mai „3D” dacă putem spune aşa. Gurile rele spun că scăparea ar fi intenţionată, deoarece jocul arată încântător penru fanii die hard Diablo, faţă de GTA 6, care e departe de a fi finalizat. Încă sunt zone în lucru, precum acele trasee verzi, AI-ul care ţine loc de voice over, anumite uşi şi pereţi.

Blizzard nu a fost aşa rapidă cu take down-ul ca şi Take Two, poate şi pentru că nu e o scăpare atât de îndepărtată de lansare. Au trecut 10 ani de la Diablo III, iar Diablo Immortal a fost bine primit pe mobil. Dacă nu mă înşel ne apropiem de un nou Blizzcon, asta dacă nu rămâne anulat din cauza problemelor cu mediul de lucru toxic de la Blizzard. Teoretic Diablo IV e aşteptat să debuteze în 2023, dar practic amânări pot apărea oricând.

Lilith va fi demonul şi inamicul principal şi vom avea 5 clase de personaje din care să alegem.

Etichete: , , , ,

Sursa: Kotaku