Nominalizaţii Game Awards 2022: God of War Ragnarok şi Elden Ring domină lista

Scris de | 15 noiembrie, 2022
Nominalizaţii Game Awards 2022: God of War Ragnarok şi Elden Ring domină lista

Ca de obicei la final de an se anunţă cele mai apreciate jocuri video ale anului, în cadrul The Game Awards. Dacă îţi petreci timpul în comunităţile de gameri, ai auzit cu siguranţă că două jocuri vor domina lista de trofee: God of War Ragnarok şi Elden Ring. Ei bine azi au fost anunţate nominalizările.

The Game Awards este şi un prilej pentru a vedea cele mai noi trailere de jocuri şi în general de a vedea ce trăznăi a mai făcut Hideo Kojima. Producătorul şi gazda show-ului, Geoff Keighley a dezvăluit lista cu nominalizaţi pentru ediţia cu numărul 9 a premiilor. God of War: Ragnarok e cap de listă, cu 10 nominalizări, urmat de Elden Ring şi Horizon Forbidden West, la egalitate cu 7 nominalizări. Stray sta surprinzător de bine, cu 6 menţiuni.

Pe listă se mai află şi A Plague Tale: Requiem şi Xenoblade Chronicles. Juriul este compus din reprezentanţi de la peste 100 de publicaţii din domeniu şi influenceri. Ei au ales nominalizaţii. Votarea este deschisă chiar acum prin site-ul The Game Awards şi prin serverul Discord. În China se poate vota prin platforma Bilibili. Ce e nou în acest an? Categoria Best Adaptation, care e pentru seriale şi filme bazate pe jocuri. Şi nu sunt puţine! În acest an avem „Arcane: League of Legends”, „Cyberpunk: Edgerunners”, „The Cuphead Show!”, „Sonic The Hedgehog 2” şi „Uncharted”.

În următorii ani vom avea şi seriale „The Last of Us”, un film „Ghost of Tsushima”, „God of War”, ba chiar şi un serial „Horizon Zero Dawn”. Ceremomia The Game Awards are loc pe 8 decembrie 2022.

Etichete: , , , , ,

Sursa: Engadget