Monitorul INZONE M3 de la Sony, disponibil acum la precomandă în România

Scris de | 16 decembrie, 2022
Monitorul INZONE M3 de la Sony, disponibil acum la precomandă în România

Sony anunță perioada de disponibilitate în Europa pentru monitorul de gaming INZONE M3, iar în anumite țări, inclusiv în România, acesta poate fi precomandat chiar acum. Monitorul oferă o rezoluție Full HD, fiind dotat și cu HDR, și o rată de refresh de 240Hz, cu timp de răspuns GtG (Gray to Gray) de 1 milisecundă și rată de refresh variabilă (VRR). Cu o acoperire de peste 99% a spectrului sRGB, monitorul INZONE M3 redă conținutul într-o gamă largă de culori.

Suportu de tip trepied, cu înălțime redusă, oferă confort în timpul sesiunilor de gaming, optimizând în același timp spațiul de pe birou pentru integrarea perifericelor. Cu o amprentă mică a monitorului, utilizatorii pot poziționa cu ușurință o tastatură înclinată și un mouse pad mare de gaming în jurul sau sub ecran. Alte caracteristici se referă la înălțimea și înclinarea reglabilă și un sistem de gestionare a cablurilor pentru un birou curat.

Cu ajutorul comutatorului KVM automat (comutator USB Hub automat), utilizatorii pot controla până la două PC-uri folosind o singură tastatură, un singur mouse și o singură pereche de căști conectate la monitor. Cu modul FPS Game Picture Mode, luminozitatea și contrastul sunt optimizate pentru a vizualiza adversarii. INZONE M3 vine și cu Auto HDR Tone Mapping, care funcționează alături de consolele PS5 pentru a recunoaște automat monitorul în timpul configurării inițiale și pentru a optimiza setările HDR. În plus, monitorul va comuta automat în modul Cinema atunci când sunt vizionate filme pe consolă și în modul Game atunci când utilizatorii se bucură de o sesiune de gaming. 

INZONE M3 costă 3499 de lei și poți vedea mai multe informații despre el aici.

Etichete: , , , , ,