Orange va avea o campanie de o zi în care va oferi vouchere de 100 de euro pentru fiecare telefon vechi pe care îl ai

Scris de | 3 mai, 2023
Orange va avea o campanie de o zi în care va oferi vouchere de 100 de euro pentru fiecare telefon vechi pe care îl ai

Programul Orange de economie circulară “Re” – Recumpărare (Buy-Back), Reciclare, Reparare, Recondiționare împlinește 1 an de la lansarea în România. Pentru a marca momentul aniversar, Orange lansează o campanie blitz, de o zi, în care îi invită pe clienți să aducă în orice magazin telefoane vechi și le răsplătește grija pentru mediu. Pentru fiecare telefon evaluat la minimum 10 euro, clienții primesc garantat un voucher de 100 de euro pe care să-l utilizeze la cumpărarea unui telefon 5G. Oferta este valabilă doar pe 10 mai 2023, în magazinele fizice Orange, iar voucherul poate fi utilizat într-o perioadă de 90 de zile.

”Grija față de mediu stă la baza tuturor acțiunilor noastre. Pornind de la angajamentul Grupului Orange de a atinge neutralitatea în materie de emisii de dioxid de carbon până în 2040 și prin strategia #OrangeForward ne-am asumat ambiția ca în 2026 Orange să fie alegerea #1 pentru soluții sustenabile de conectivitate și servicii digitale integrate. Astfel, pe lângă inițiativele de eficiență energetică pe care le implementăm, încurajăm economia circulară, iar programul Re este invitația pe care am lansat-o clienților de a se implica în sustenabilitate. Marcăm 1 an de program printr-o ofertă ce are ca scop recumpărarea telefoanelor vechi, care vor primi o viață nouă prin recondiționare sau reciclare. Ne propunem ca prin voucherul de 100 de euro pe care îl oferim să motivăm tot mai mulți clienți să renunțe responsabil la device-urile pe care nu le mai utilizează”, a declarat Antoine Drevon, Chief Marketing Officer la Orange România.

Orange spune că în primul an al programului, a colectat aproximativ 300.000 de telefoane, echivalentul unei cantități de peste 29 de tone. De asemenea, începând cu luna aprilie 2023, compania oferă clienților posibilitatea de a reintroduce în economia circulară smartwatch-uri. Aceștia primesc 20 de euro discount suplimentar evaluării produsului adus la schimb pentru achiziția unui nou smartwatch Samsung

Aproximativ 60.000 de telefoane au fost reparate în cadrul programului “Re”, iar în toate magazinele Orange există o cutie dedicată pentru colectarea de telefoane, tablete, smartwatch-uri, încărcătoare sau căști pe care utilizatorii nu le mai folosesc sau care nu mai funcționează. Lunar, cantitățile strânse ajung la reciclare sau primesc o a doua viață prin recondiționare.

Etichete: , , , , ,