Honor Magic V2 este în sfârşit un telefon pliabil non Samsung cu suport pentru stylus

Scris de | 13 iulie, 2023
Honor Magic V2 este în sfârşit un telefon pliabil non Samsung cu suport pentru stylus

Honor a ţinut încă un eveniment tech major în interval de o săptămână, de această dată menit pentru debutul unui telefon pliabil. E vorba despre Honor Magic V2, care iese în evidenţă prin suportul pentru stylus, ceva cu care până acum doar Samsung se putea lăuda.

Honor se laudă de fapt nu cu acest lucru, ci cu faptul că are cel mai subţire şi uşor pliabil cu ecran mare de pe piaţă. E vorba despre o talie de 9.9 mm când e închis şi 4.7 mm când e deschis. Greutatea este de 231 de grame, mai puţin decât un ROG Phone sau iPhone 14 Pro Max. Ce e mai impresionant de atât e faptul că atât ecranul intern de 7.92 inch, cât şi cel extern, de 6.43 inch suportă input cu stylusul.

Mă intrigă şi faptul că avem un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 cu overclocking aici, adus nucleului puternic Cortex-X3, care ajunge la 3.36 GHz. Dispozitivul vine cu 12 GB RAM şi 256 sau 512 GB stocare. Există şi o ediţie Magic V2 Ultimate, cu 16 GB RAM şi 1 TB stocare. Camera e una relativ modestă pentru cerinţele actuale şi mă refer la un senzor de 16 MP pentru selfie atât în ecranul principal, cât şi secundar.

Primim şi o cameră principală de 50 MP, cu OIS, dar şi una de 50 MP ultrawide şi una de 20 MP telephoto cu zoom optic 2.5X şi OIS. Bateria de 5000 mAh e una cu tehnologie Silicon-carbon şi încărcare la 66W. Speakerele stereo de la bord au certificare IMAX Enhanced, iar microfoanele sunt unele stereo. Totul e completat de un cititor de amprente lateral şi senzor infraroşu.

Produsul porneşte de la 1254 dolari.

Etichete: , , , ,