Apple lansează Beats Studio Pro, primele sale căşti over ear din 2017 încoace

Scris de | 20 iulie, 2023
Apple lansează Beats Studio Pro, primele sale căşti over ear din 2017 încoace

Apple a revenit în forţă pe piaţa căştilor over ear, cu primul model lansat din 2017 încoace: Beats Studio Pro. Aflaţi pentru început că produsul e mult mai ieftin decât AirPods Max, pe la 390 de euro.

Ultima pereche de căşti tip „headphones wireles over ear” a fost Studio3 şi a apărut în 2017. Sunt şi primele căşti produse de companie de la renunţarea la producţia lui Beats Solo Pro în 2021. Revenind la noul model, Beats Studio Pro este o pereche de căşti cu anulare activă de zgomot, care aduc un salt considerabil de la Studio3. Are componente îmbunătăţite, sunet superior şi anulare adaptivă de zgomot.

Oferă şi moduri de transparenţă, suport Dolby Atmos şi lossless audio, dar şi Spatial Audio. Apple promite confort pentru utilizarea pe parcursul întregii zile, cu perniţe acoperite cu piele. Avem parte şi de drivere dinamice de 40 mm, cu distorsionare aproape zero la volum maxim. Beats Studio Pro se conectează via USB-C şi Bluetooth, dar şi port de 3.5 mm.

Când asculţi muzică sau vezi filme via USB-C, Apple oferă 3 profiluri de sunet: Beats Signature, Entertainment şi Conversation. Autonomia ajunge până la 40 de ore cu o singură încărcare.

Brandul Beats s-a maturizat sub tutela Apple, de când compania l-a cumpărat în 2014. Între timp Beats şi-a extins formaturile de căşti, trecând la earbuds şi headphones.

Etichete: , , , , ,

Sursa: MSN