8 produse Xiaomi la reducere, perfecte pentru cadouri în perioada Sărbătorilor: smartphone-uri, tablete și gadget-uri smart (P)

Scris de | 14 decembrie, 2023
8 produse Xiaomi la reducere, perfecte pentru cadouri în perioada Sărbătorilor: smartphone-uri, tablete și gadget-uri smart (P)

Xiaomi a anunțat promoțiile de Sărbători de pe magazinul său online, Mi-Home.ro, valabile în toată luna decembrie. Dacă sunteți în căutarea unor cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri, am ales câteva produse pe care le putem recomanda, la diverse praguri de preț și pentru diverse tipuri de utilizatori. Am ales două smartphone-uri, o tabletă, un smartwatch, două modele de aspiratoare robot și alte produse din ecosistemul AIoT de la Xiaomi.

Xiaomi 13T Pro 12+512 GB – 3.499 lei (reducere 15%)

Cel mai recent smartphone din gama high-end de la Xiaomi, lansat în urmă cu doar două luni, este deja disponibil la o reducere consistentă de preț pe Mi-Home.ro. Acesta poate fi cadoul perfect pentru un pasionat de tehnologie sau pasionat de fotografie, pentru care performanța înaltă, asigurată de procesorul Dimensity 9200+ de la MediTek, este importantă. Avem de a face cu un sistem de camere realizat în parteneriat cu producătorul german de echipamente foto Leica, ceea ce va asigura performanță ridicată pentru înregistrare foto sau video chiar și în situațiile mai dificile.

 

 

Redmi 13C 4+128 GB – 649 lei

Seria de smartphone-uri Redmi este una dintre cele mai bine vândute din lume, oferind specificațiile de bază pentru majoritatea utilizatorilor. La un preț de 649 lei, modelul Redmi 13C este echipat cu un procesor octa-core (Helio G85), un acumulator de 5.000 mAh care va asigura cu siguranță autonomie de lungă durată și o cameră foto echipată cu trei module: wide de 50 megapixeli, o cameră secundară macro de 2 megapixeli și o lentilă auxiliară. Acesta poate fi cadoul perfect pentru cineva care abia acum face trecerea la primul telefon „smart”.

 

 

Xiaomi Pad 6 6+128GB – 1.699 lei (15% reducere)

Una dintre cele mai bune tablete mid-range din piață, Xiaomi Pad 6, este disponibilă în oferta Mi-Home la un preț excelent, de numai 1.699 lei. Tabletele în zilele noastre nu mai sunt doar dispozitive pentru consum de conținut multimedia, chiar dacă Pad 6 se descurcă excelent la acest capitol, datorită ecranului HDR de 11” de rezoluție înaltă și celor 4 difuzoare stereo. Avantajul acestei tablete este însă procesorul Snapdragon 870, unul din gama de performanță înaltă, care recomandă tableta și pentru productivitate la un nivel înalt. Poți realiza orice tip de sarcină de birou, de la videoconferințe la editare de text sau tabele, și până la editare foto și video pe această tabletă, sau chiar să joci cele mai avansate titluri de mobil. Astfel, Xiaomi Pad 6 este un produs versatil, care poate fi un cadou perfect pentru oricine, sau chiar pentru întreaga familie, tabletele fiind, de obicei dispozitive „comune”.

 

 

Xiaomi Watch 2 Pro – 1.499 lei

Xiaomi Watch 2 ProCei care aleg un smartphone Xiaomi, ar putea să „completeze” experiența de utilizare cu un Xiaomi Watch 2 Pro. Acesta este un smartwatch „adevărat”, fiind echipat cu un procesor de generație nouă, Snapdragon W5+ Gen 1, unul dintre cele mai performante și eficiente din piață pentru gama de dispozitive wearables. Acesta rulează WearOS de la Google și oferă o interfață unificată cu telefoanele Xiaomi, întrucât folosește tot MIUI. Vorbim despre un ceas premium, cu ecran AMOLED, 32 GB stocare internă și rezistență la apă până la 5 atmosfere, echipat cu toate capabilitățile avansate de monitorizare a sănătății și activității sportive.

 

 

Xiaomi Robot Vacuum E10 – 849 lei (reducere 15%)

Xiaomi Robot Vacuum E10La un preț de numai 849 de lei, aspiratorul robot E10 de la Xiaomi este alegerea perfectă pentru cei care doresc să încerce pentru prima dată această categorie de produse. Acesta ar putea fi un cadou bun pentru cei care locuiesc într-un apartament, fiind echipat doar cu senzori de bază pentru navigare. Acesta are o putere de aspirare de 4.000 Pa și poate funcționa în mod aspirator, mop și modul hibrid, care aspiră și spală podeaua simultan. Totul se controlează din aplicația de smartphone Xiaomi Home.

Xiaomi Vacuum Cleaner G10 Plus – 1.099 lei (42% reducere)

Există și o reducere bună pentru cei care și-ar dori sub brad de Crăciun un aspirator manual, vertical: modelul Vaccum Cleaner G10 Plus, echipat cu un acumulator de 3.000 mAh. Acesta este livrat cu un „dock” pentru încărcare care poate fi montat pe perete. Tot aici pot fi agățate și diversele accesorii care sunt livrate în pachet. Avantajul acestui model față de modelele clasice de aspiratoare este lipsa unui sac de unică folosință. Cuva de 600 ml se golește în coșul de gunoi și poate fi apoi spălată.

 

 

Xiaomi Air Fryer Pro 4L – 489 lei (30% reducere)

Xiaomi Air Fryer 4LPentru cei care doresc să își gătească acasă mâncare sănătoasă rapid, Xiaomi oferă reducere și pentru Smart Air Fryer Pro, modelul cu capacitate de 4 litri. Acesta are un recipient cu „fereastră”, putând monitoriza procesul de gătire fără a-l întrerupe. Există și opțiuni de dezghețare sau de uscare la temperaturi joase, și dispune de un sistem cu rețete în cloud. De asemenea, Air Fryer-ul Xiaomi poate fi integrat în Google Home pentru control vocal.

 

 

Xiaomi Smart Pet Food Feeder – 499 lei (redus cu 9%)

Xiaomi Smart Pet Food FeederCei care au animale de companie probabil că se vor bucura de sistemul Xiaomi Smat Pet Food Feeder, care permite hrănirea animalelor chiar și atunci când nu ești acasă. Este de ajuns să umpli recipientul dispozitivului cu hrana uscată preferată a câinilor sau pisicilor și să stabilești cantitatea și orele de hrănire din aplicație. Dispozitivul va doza la ore fixe cantitatea de hrană stabilită și va monitoriza nutriția animalului prin aplicația Xiaomi Home. Atenție însă, acest aparat este dedicat animalelor de peste trei luni de talie mică și medie.

 

 

Toate aceste produse, dar și multe altele pot fi găsite pe pagina oficială Xiaomi Holiday Sales. Dacă nu ați găsit produsul care să vă inspire să faceți un cadou în acest sezon de sărbători printre alegerile noastre, cu siguranță veți găsi ceva interesant pe Mi-Home.ro.

Etichete: , , , , , , , , ,