Vodafone lansează HTC Wildfire

Scris de | 28 iulie, 2010
Vodafone lansează HTC Wildfire

Noul HTC Wildfire îmbogăţeşte începând de astăzi portofoliul de Smartphone din ofertă Vodafone Romania, un telefon cu sistem de operare Android bazat pe HTC Sense.

HTC Wildfire îmbogăţeşte oferta Vodafone de telefoane smartphone, disponibile împreună cu pachete flexibile de voce şi Internet pe mobil cu până la 1 GB trafic inclus, care oferă utilizatorilor o acoperire superioară de Internet mobil, la nivel naţional, si viteze de pana la 7,2 Mbps.

Noul model poate fi achiziţionat din magazinele Vodafone şi ale partenerilor din ţară, precum şi prin Magazinul Online, la 59 Euro (TVA inclus), împreună cu abonamentul Vodafone Complet 800 şi Internet pe mobil 500 MB şi la 0 Euro, împreună cu Vodafone Complet 2000 şi Internet pe mobil 1 GB, pentru contractele încheiate pe 2 ani.

Smartphone-ul vine cu sistem Android 2.1, are un ecran tactil capacitiv multitouch de 3,2”, WCDMA, procesor de 528 MHz, cameră foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1300 mAh, memorie 512 MB ROM şi RAM 384 MB şi GPS integrat.

HTC Wildfire este o alegere inspirată pentru utilizatorii care doresc să rămână în permanenţă conectaţi cu prietenii, pe reţelele sociale preferate, şi să fie la curent cu postările, alertele si comentariile recente, oriunde s-ar afla, cu ajutorul internetului pe mobil. Noul model oferă o integrare a celor mai populare platforme – FaceBook, Twitter şi Flickr. Aplicaţia HTC Friend Stream centralizează conţinutul publicat pe reţelele sociale într-un singur flux de actualizări care poate fi astfel urmărit într-un singur ecran.

De asemenea, HTC Wildfire oferă utilizatorilor o experienţă unică de navigare pe Internet, la viteze de pana la 7,2 Mbps în reţeaua Vodafone. Noul model oferă suport complet Flash pentru clipurile video disponibile online, permite redimensionarea paginii prin simpla atingere a ecranului şi roteşte automat imaginea din modul portret în modul landscape. Clienţii pot primi cele mai noi ştiri pe telefonul mobil: prin aplicaţia News pot alege website-urile şi blogurile preferate, iar cele mai noi ştiri postate vor fi mereu la îndemână.

Acasă sau la birou, noul HTC Wildfire se remarcă printr-o serie de funcţionalităţi utile. Clienţii de business vor aprecia sincronizarea email-ului şi a agendei, care se fac simplu datorită suportului integrat pentru Microsoft Exchange.

Printre inovaţiile oferite de noul model HTC se numără şi funcţia HTC Caller ID. În momentul primirii unui apel, pe lângă numele şi numărul de telefon al apelantului, se afişează şi date utile precum statusul pe FaceBook sau data de naştere.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,