Samsung Smart Games te premiază cu un televizor LED 3D

Scris de | 20 mai, 2011
Samsung Smart Games te premiază cu un televizor LED 3D

Samsung a lansat cea de-a doua ediţie a popularei aplicaţii-concurs Ghicitoarea Samsung, desfăşurată pe reţeaua de socializare Facebook, sub un nou format: „Samsung Smart Games”. Aplicaţia oferă acces la jocuri precum Puzzle, Snake, Maze, Trivia sau Memory, pe care participanţii trebuie să le rezolve contra cronometru.
Sub sloganul „Joacă Smart într-un timp limitat”, aplicaţia a fost construită în jurul celei mai noi game de televizoare Samsung Smart TV. Intră în joc, rezolvă probele propuse de Samsung până pe 11 iulie, iar la final ai şansa să câştigi marele premiu, un televizor Samsung LED TV D6530.
Concursul (http://apps.facebook.com/samsung_smart_games/) va însuma 5 niveluri, fiecare dezvăluindu-se gradual pe perioada 18 mai-11 iulie 2011.

Fiecare nivel al concursului va aduce un premiu celui mai bun scor obţinut: la primul nivel se va câştiga un player Samsung Blu-ray BD-D5500, la cel de-al doilea sistem Home Entertainment Samsung cu DVD HT-D350 la al treilea nivel o cameră foto ST700 2View Samsung, o cameră foto Samsung WB210 la al patrulea nivel şi o cameră foto Samsung WB700 la al cincilea nivel. Odată ce ai participat la toate cele 5 niveluri ale jocului, eşti înscris automat în cursa pentru marele premiu.
Miza nivelurilor constă în rezolvarea cât mai rapidă a unuia dintre cele 5 jocuri, Puzzle, Snake, Maze, Trivia sau Memory, nivelul 1 debutând cu ultimul dintre acestea. Jucătorii au la dispoziţie 60 de secunde pentru a rezolva probele şi cu cât le finalizează mai repede, cu atât vor primi mai multe puncte în plus.
Invitarea prietenilor la joc poate aduce puncte bonus în cont. Partajează link-ul aplicaţiei pe wall-ul tău şi, pentru fiecare prieten care acceseaza aplicatia prin intermediul link-ului, vei primi 50 puncte bonus.
Mai multe informaţii despre regulamentul concursului se găsesc pe http://apps.facebook.com/samsung_smart_games/regulament.

Etichete: , , , , , , , , , ,