Sony retrage Cyberpunk 2077 din magazinul online Play Station

Scris de | 18 decembrie, 2020
Sony retrage Cyberpunk 2077 din magazinul online Play Station
FOTO via Captură YouTube

Cyberpunk 2077 este poate cel mai discutat și dezbătut subiect din industria de gaming din ultimii ani, iar lansarea acestuia a venit cu bucurie pentru cei care se joacă pe PC și cu probleme destul de mari pentru cei care se joacă pe consolele care sunt de acum de generație veche, PlayStation 4 și Xbox One.

Jocul produs de CD Projekt Red este aproape nejucabil pe consolele mai vechi iar în urmă cu câteva zile a apărut în presă un raport al unei videoconferințe susținută de mai marii companiei poloneze în care chiar și aceștia recunoșteau că nu au acordat suficient de mult interes acestei versiuni. După aproape o săptămână de frustrare și de cereri de rambursare a banilor, gamerii utilizatori de PlayStation 4 au obținut o mică victorie.

Sony a anunțat astăzi că va rambursa banii clienților nemulțumiți și nu doar atât. Se pare că japonezii au luat și decizia de a retrage temporar Cyberpunk 2077 din magazinul online PS Store, notează The Verge. Acest lucru îi lovește destul de tare pe cei de la CD Projekt Red, ale căror acțiuni pe bursă au scăzut doar astăzi cu 18 procente, un rezultat extrem de nefavorabil pentru aceștia.

Deși au promis update-uri rapide pentru CP2077, polonezii nu au livrat încă „reparațiile” pe care și le-au asumat. Acestea vor veni pe consolele de generație veche cel mai probabil în ianuarie, atunci când vom asista și la reintroducerea titlului AAA în magazinul Sony. 

Etichete: , , ,