Samsung reevaluează posibilitatea actualizării Samsung Galaxy S cu noul Ice Cream Sandwich

Scris de | 28 decembrie, 2011
Samsung reevaluează posibilitatea actualizării Samsung Galaxy S cu noul Ice Cream Sandwich

Samsung a anunţat săptămâna trecută faptul că noul sistem de operare Android Ice Cream Sandwich nu va fi disponibil pentru smartphone-ul Samsung Galaxy S şi pe tableta Galaxy Tab 7.0. După o reacţie mai mult decât ostilă din partea utilizatorilor dispozitivelor în discuţie Samsung a decis să reevalueze situaţia.

Conforma publicaţiei coreene Ajnews, reprezentanţii Samsung au decis să reexamineze poziţia lor în ceea ce priveşte terminalele Samsung Galaxy S şi Galaxy Tab 7.0. O suită de plângeri din partea utilizatorilor a fost se pare motivul principal pentru această decizie.

Săptămâna trecută Samsung a postat o scurtă motivare în care explică de ce smartphone-ul Galaxy S și tableta Galaxy Tab 7.0 lipsesc de pe lista ICS. Potrivit producătorului cele două gadget-uri au beneficiat de o integrare destul de avansată a interfeței TouchWiz, widget-uri și funcții speciale pentru anumite țări. Toate aceste customizări ar fi greu de adaptat și ar rula problematic odată cu instalarea Ice Cream Sandwich, din cauza memoriei RAM și ROM oarecum limitate.

Rămâne de văzut dacă Samsung va oferi mult-aşteptatul update la Android Ice Cream Sandwich şi dispozitivelor Samsung Galaxy S şi Samsung Galaxy Tab 7.0.

Etichete: , , , , ,