Softline International şi-a deschis biroul din România

Scris de | 23 septembrie, 2010
Softline International şi-a deschis biroul din România

Softline Group, companie internaţională cu sediul central la Moscova, lider recunoscut în domeniul licenţierii software şi al serviciilor de educaţie, consultanţă, suport tehnic, legal şi outsourcing, a lansat astăzi oficial biroul din România. Înfiinţată ca societate comercială la începutul lunii iunie, Softline Romania a dezvoltat în doar două luni un portofoliu ce conţine printre cei mai mari vendori de software precum: Microsoft, Autodesk, Citrix, VMware, Oracle, IBM, Adobe, Corel, ESRI, Symantec, Kaspersky, McAfee, Bitdefender, ESET, GFI, Kerio şi ZScaler.
“Grupul Softline activează la nivel internaţional pe toate segmentele pieţei de software. Suntem reselleri, distribuitori, oferim servicii complexe de outsourcing, consultanţă, audit IT, precum şi programe de educaţie în IT,” spune Ruslan Belousov, CEO Softline Group. “Anul acesta am decis să deschidem birouri comerciale în două ţări: România şi Argentina şi astfel am ajuns la 60 de subsidiare în 19 ţări. Extinderea progresivă pe pieţele emergente face parte din strategia noastră şi plănuim ca la sfârşitul lui 2012 să avem birouri în peste 72 de oraşe din 35 de ţări.”.
În acest moment Softline România se axează în cea mai mare parte pe activităţi de reseller autorizat, concentrându-se pe obţinerea unor nivele superioare de certificare pentru toate brandurile din portofoliu. Unul dintre argumentele competitive cu care
Softline intră pe piaţa din România este gama largă de soluţii şi produse oferite, ce acoperă toate segmentele software existente pe piaţă, de la sisteme de operare şi aplicaţii de birou, la soluţii profesionale de CAD- GIS, grafică şi securitate, precum şi soluţii complexe de infrastructură, virtualizare şi cloud computing. De anul viitor Softline România va începe să ofere şi servicii de consultanţă, audit IT, outsourcing şi educaţie.

Etichete: , , , , , ,