Motorola Motoluxe, în România prin Cosmote

Scris de | 29 martie, 2012
Motorola Motoluxe, în România prin Cosmote

Cosmote România a anunţat lansarea terminalului MotorolaMotoluxe pe piaţa din România. Smartphone-ul elegant reprezintă alegerea perfectă pentru cei mereu în pas cu moda, iar specificaţiile performante îi garantează o performanţă de top.

Motoluxe are o cameră digitală de 8MP cu auto focus, care poate fi utilizată pentru a face fotografii profesionale. Telefonul este prevăzut cu o cameră frontală de tip VGA, perfectă pentru apeluri video. Terminalul este o sursă de divertisment şi dispune de aplicaţii de social media.

Teminalul vine cu intefaţa MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care îi permite telefonului să ştie cu cine vorbeşti şi ce aplicaţii utilizezi astfel încât să le păstreze la îndemână pentru a fi accesate foarte rapid. Terminalul are doar 9,8 mm grosime şi o greutate de 110 grame.

Motorola Motoluxe este disponibil în magazinele Cosmote şi Germanos la preţul de 29 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL pe o durată de 2 ani şi include 2,5 GB trafic de date, 500 de minute naţionale şi internaţionale către anumite destinaţii, 3000 de minute şi SMS-uri în reţea, 500 de MMS-uri în reţea şi 3000 de minute în reţeauna Romtelecom, totul pentru 55,8 euro/lună (TVA inclus), permiţând clienţior să beneficieze de toate caracteristicile acestui dispozitiv. Terminalul poate fi achiziţionat şi fără abonament la preţul de 999 lei (TVA inclus).

Etichete: , , , ,