Cadouri Valentine’s Day pentru ea. Ce gadget-uri să alegi pentru 14 februarie

Scris de | 12 februarie, 2021
Cadouri Valentine’s Day pentru ea. Ce gadget-uri să alegi pentru 14 februarie

Milioane de oameni sărbătoresc pe 14 februarie Ziua Îndrăgostiților, o sărbătoare dobândită de la americani pe care ei o numesc Valentine’s Day și care s-a răspândit în întreaga lume. Ziua în care toți îndrăgostiții celebrează iubirea și dragostea a devenit din ce în ce mai populară, iar oamenii caută să își surprindă partenerii cu cele mai frumoase cadouri, care să se potrivească pasiunilor, preferințelor, dar să fie și utile în același timp.

Era tehnologiei și-a pus amprenta asupra tuturor activităților noastre, iar la prima vedere pare că doar bărbații ar putea fi pasionați de gadget-uri, însă într-o lume în care femeile devin din ce în ce mai puternice, într-o lume în care femeia a învățat să o conducă, tehnologia ii intră de asemenea în grații.

V-am pregătit o listă cu idei de cadouri pentru ea de Valentine’s Day, care se vor plia pentru femeia artist, femeia sportiv, pentru femeia de afaceri, dar și pentru restul care sunt pasionate de tehnologie. Cadoul nu ii va demonstra cât de mult o iubești, dar e un prilej bun de a-i aduce zâmbetul pe buze. Cui nu ii plac femeile fericite?

Cadouri Valentine’s Day pentru ea: Dronă DJI Mini 2

Femeia artist este in continuă explorare, într-un proces neîncetat de creativitate, așa că va căuta constant inspirația în lucruri mărunte. DJI Mini 2 este o dronă „de buzunar” care dispune de capacitate de filmare 4K la o greutate de doar 249 de grame. Micul gadget poate atinge viteza de 57 km/h și poate surprinde cele mai frumoase peisaje.

Cadouri Valentine’s Day pentru ea: Ochelari Huawei Gentle Monster Eyewear II

E destul de greu de conceput că tehnologia se poate intersecta cu moda și cu noile trend-uri, însă Huawei a lansat ochelarii inteligenți foarte cool și versatili, care se potrivesc în orice ținută și în orice situație, și oferă o mulțime de beneficii în desfășurarea activităților. Cu ajutorul difuzoarelor se poate bucura de claritate, dar în același timp și de izolare fonică, astfel încât conversațiile să rămână private. Funcția de înregistrare wireless destinată femeilor artist, în special, creatoare de conținut, le va ajuta să aibă parte de cea mai bună calitate audio atunci când se înregistrează pe stradă, sau în locuri mai zgomotoase.

Cadouri Valentine’s Day pentru ea: Samsung S21

Femeia de afaceri are nevoie de un sprijin zilnic, iar telefonul îi va fi cel mai mare aliat în toate sarcinile cotidiene, iar dacă mai este și ultima generație, cu un design minimalist și cool în același timp, lucrurile vor fi în favoarea ta. Galaxy S21 vine cu inovații video compatibile oricărui nivel de abilitate în zona fotografiei, permițându-i să obțină fotografia perfectă. Bateria Galaxy S21 5G are o capacitate mare și este inteligentă, adaptându-se la stilul său de utilizare a dispozitivului, pentru a optimiza consumul de energie. Vine în culori vii și colorate care vor atrage toate privirile.

Cadouri Valentine’s Day pentru ea: Galaxy Buds Pro, căști wireless premium

Gama de smartphone Galaxy S21 este în strânsă legătură cu căștile wireless Galaxy Buds Pro având la bază aceeași paletă de culori. Ambele gadget-uri sunt de real ajutor pentru femeia de afaceri care va căuta întotdeauna soluții de optimizare a sarcinilor. Ea se poate bucura până la cinci ore de redare continuă cu anularea zgomotului activată sau opt în cazul în care este dezactivată, cu alte 20 de ore disponibil în carcasa de încărcare wireless.

Cadouri Valentine’s Day pentru ea: Ceas inteligent Garmin Lily

Pentru femeia sportiv va fi binevenit un ceas inteligent care să ii monitorizeze activitățile sportive și nu numai, iar Garmin a lansat un ceas destinat femeilor. Ceasul Lily include un senzor de ritm cardiac și monitorizarea oxigenului din sânge, iar bateria este pregătită să dureze timp de cinci zile, însă nu va dispune de încărcare wireless. Acesta este o variantă mai subtilă și mai accesibilă pentru femeile care își doresc ceva ușor de integrat în orice moment al zilei. 

Etichete: , , , ,