Cinci telefoane midrange pe care le poți lua în calcul de Black Friday

Scris de | 24 octombrie, 2023
Cinci telefoane midrange pe care le poți lua în calcul de Black Friday

Ziua cu cele mai multe reduceri din an, Black Friday, se apropie cu pași repezi, iar anul acesta va avea loc pe 10 noiembrie în România, deși mulți retaileri vor avea săptămâni întregi cu reduceri mai mult sau mai puțin reale. De aceea, noi am decis să pregătim câteva materiale în care să evidențiem gadget-urile peste care ai putea să arunci un ochi, dacă ești în căutarea unor achiziții în aceste categorii. În acest articol, ne îndreptăm atenția către telefoanele midrange, un sector foarte popular, care va avea cu siguranță parte de multe reduceri în perioada BF, și selectăm cinci telefoane midrange pe care le poți lua în calcul.

Samsung Galaxy A54

Nu ai cum să faci o listă de telefoane midrange fără să incluzi Galaxy A54 de la Samsung. Seria asta a dominat gama midrange în ultimii ani, fiind sinonimă cu performanța la un preț decent, și în 2023 nu e departe de a fi definită astfel în continuare. I-am făcut review și pe connect.ro, și online, pe YouTube, și e foarte greu să găsești ceva rău de spus despre acest telefon. Are 5G, un ecran AMOLED, cameră principală de 50MP foarte competentă și o baterie mare. Într-o configurație de 8GB RAM și 128GB stocare costă 1699 de lei pe la retailerii din România, la momentul acestui review, ceea ce oricum mi se pare un preț atractiv, și rămâne de văzut cât ar mai putea scădea de BF.

Motorola Edge 40 Neo

Motorola Edge 40 Neo este cel mai nou telefon din această listă, fiind testat de colegul meu, Cătălin, la începutul lunii octombrie. Are un preț identic cu cel al lui Galaxy A54 la momentul la care scriu acest articol, adică 1699 de lei, și deși nu mă aștept să scadă excesiv de mult la Black Friday, orice reducere care va aduce telefonul sub pragul de 1500 de lei mi se pare că ar fi extraordinară. Are 12GB de memorie RAM și 256GB stocare în varianta pe care am ales-o noi, și vine într-un albastru tare frumos. Mai adaugi și un ecran OLED, o principală de 50MP și o greutate micuță, de 172 de grame, și iese un telefon mai mult decât competent.

Realme 11 Pro +

Un alt telefon pe care l-am testat în acest an și care a impresionat, Realme 11 Pro Plus nu prea a cedat mai deloc din prețul de lansare, fiind în continuare disponibil la 2199 de lei. Deci, dacă nu de Black Friday, atunci când? Ca atuuri, Realme 11 Pro Plus se mândrește cu un design unic, care îl scoate în evidență în lumea midrange-urilor – lucru deloc ușor. Mai vine și cu 12GB RAM, stocare de 256GB, camera de 200MP și un ecran OLED foarte luminos și nu prea are cum să nu îți atragă atenția.

Honor 90

Honor a venit anul acesta cu mai multe telefoane impresionante, dar Honor 90 parcă a fost cel mai atractiv dintre ele, pentru că avea și prețul cel mai „omenesc”, însă fără să sacrifice specificațiile de top. 12GB de memorie RAM, 512GB stocare, împreună cu un aspect destul de premium și un ecran mare, de 6,7 inchi, AMOLED, dar și o cameră principală cu senzor de 200MP – toate astea sunt motive suficiente ca acest telefon să pară unul cel puțin interesant. O eventuală scădere de preț de la cei 2248 de lei pe care îi cere la momentul actual este așteptată, și dacă ajunge undeva sub pragul de 2000 de lei, atunci poate fi un concurent serios în zona midrange.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+

Încă un telefon cu plus în coadă, de data asta de la Xiaomi. Redmi Note 12 Pro+ este singurul din această listă cu care nu ne-am jucat deloc, deci nu îl putem recomanda complet, dar din review-urile de pe site-urile de retail, oamenii par destul de mulțumiți de el. Specificațiile îl ajută, 8GB de RAM și stocare de 256GB, camera cu senzor de 200MP și un ecran mare, de 6,67 inchi, AMOLED, fiind motive suficiente să crezi că ai de-a face cu un telefon bun. Iar la o eventuală scădere de preț de Black Friday, de pe la 1746 de lei (la momentul actual), undeva la 1500 de lei, ai putea fi chiar împins să te convingi.

Etichete: , , , , , , ,