Logitech Tablet Speaker: Boxă dedicată conţinutului multimedia de pe tablete

Scris de | 21 august, 2011
Logitech Tablet Speaker: Boxă dedicată conţinutului multimedia de pe tablete

Logitech lansează în septembrie o boxă compactă, reîncărcabilă, cu sistem de prindere clip-on dedicată tabletelor PC. Fie că eşti deţinătorul unui iPad, Samsung Galaxy Tab 10.1, Motorola Xoom şi aşa mai departe, Logitech Tablet Speaker va îmbunătăţi cu siguranţă calitatea sonoră a dispozitivului tău.

O clamă de cauciuc prinde în siguranţă boxa de orice tabletă, făcând ca instalarea să fie cât se poate de simplă, iar cablul audio de 3,5 mm se conectează la jack-ul de căşti.

Cu o autonomie de până la 8 ore, în funcţie de uz, poţi urmări filme dar şi mult alt conţinut media. Boxa se încarcă prin USB, aşa încât nu te va preocupa înlocuirea bateriilor.

Logitech Tablet Speaker este compactă şi uşor de transportat, având acces la cel mai bun sunet stereo oriunde te duci, în jurul casei sau acasă la un prieten. Când pleci în vacanţă, boxa compactă poate intra în husa inclusă sau în geanta de laptop.

Logitech Tablet Speaker va fi disponibilă pe piaţa europeană începând cu luna septembrie, la un preţ recomandat de 39.99 euro.

Etichete: , , , , ,