Review LG Pentouch TV

Scris de | 1 noiembrie, 2011
Review LG Pentouch TV

Pe lângă faptul că este un televizor foarte bun, cu detalii tehnice peste așteptări, LG Pentouch TV 50PZ850 aduce interactivitatea specifică touchscreen-ului. Sigur, nu este chiar touch, dar cred că televizorul full touch este aproape de noi. LG Pentouch aduce doar stylusul care poate fi folosit creativ, exact ca la o tabletă sau un smartphone.
Creioanele sunt wireless, se încarcă prin USB de la computer și au un acumulator destul de rezistent. Pentru utilizare aveți nevoie să instalați softul care vine pe CD, trebuie conectat un “USB dongle”, mare cât un stick de memorie normal. Apoi deschizi softul special de lucru, Pentouch, iar imediat după sincronizezi creionul cu laptopul – o singură atingere de buton.

pen touch tvLG Pentouch TV este un instrument creat special pentru companii, pentru oamenii creativi care lucrează la proiecte speciale, pentru prezentări de marketing și așa mai departe. Pentru acasă, este un centru pentru divertisment în living. Per-total, un produs complex care mi-a plăcut, noteaza Dan Dragomir.