Samsung Super OLED, calitate superioară a imaginii şi Smart Interaction

Scris de | 11 ianuarie, 2012
Samsung Super OLED, calitate superioară a imaginii şi Smart Interaction

Samsung Electronics a dezvăluit în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas cel mai nou televizor ce beneficiază de tehnologia Super OLED. Televizorul de 55 de inchi garantează o calitate superioară a imaginii.

Televizorul Samsung Super OLED este cel mai performant dispozitiv creat cu ajutorul celor mai noi inovaţii tehnologice ale companiei şi marchează o nouă eră a design-ului minimalist.
Modelul Samsung Super OLED promite o calitate a imaginii cu adevărat vie, atât în 2D, cât şi în 3D, cu o acurateţe a culorii îmbunătăţită faţă de LED. Pentru că lumina emisă de Super OLED este controlată la nivel de pixel, pot fi obţinute cel mai pur alb sau negru.

Mai mult, atunci când este stins, televizorul apare ca o bucată de sticlă strălucitoare ce se poate transforma cu uşurinţă într-un veritabil obiect decorativ.

Hzunsuk Kim, vicepreşedinte executiv al departamentului de Visual Display Business în cadrul Samsung Electronics, a declarat într-un comunicat de presă: „Reunind o calitate realistă a imaginii, Smart Interaction, Samsung Apps, funcţie 3D şi multitasking într-un corp uimitor de subţire, Samsung oferă lumii, astăzi, televizorul de mâine.”

Televizorul Samsung Super OLED dispune de noua tehnologie Smart Interaction, prin care utilizatorii pot porni sau opri televizorul, ajusta volumul sau activa aplicaţii doar prin folosirea unor gesturi ale mâinii, a comenzilor vocale şi a recunoaşterii faciale.

Etichete: , , , , , ,